• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

Odpowiedzi: Arkadiusz Waluk

1383
odpowiedzi
467
najlepszych odpowiedzi
0 głosów
odpowiedź 2 godziny temu
No czyli jak widzisz się da, tylko masz coś źle zrobione. Spójrz w konsolę przeglądarki czego dokład
2 głosów
odpowiedź 2 dni temu
Mam wrażenie że wystarczyło gdzieś dodać Auth::user()->id == danynumer Masz rację, mogłoby tak
2 głosów
odpowiedź 10 marca
- Czy używając PDO, zamiast MySQLi jest sens filtrować formularze wysłane przez użytkownika? A co
0 głosów
odpowiedź 9 marca
Takie pytania jednak szybciej zadać Google lub supportowi hostingu, oni się po prostu bardziej orien
0 głosów
odpowiedź 9 marca
Jak dla mnie używając samych rekordów DNS nie zrobisz przekierowania pod inny adres. Mając podpięty
1 głos
odpowiedź 7 marca
https://www.facebook.com/groups/programiscipoland/permalink/2211094032493075/ Nie wiem czy lepsza, ...
2 głosów
odpowiedź 4 marca
Masz jakiś błąd w zapytaniu, nie widząc struktury tabeli ciężko powiedzieć jaki. Strzelam: masz w b
1 głos
odpowiedź 4 marca
Masz domyślny .htaccess w public? https://laravel.com/docs/5.8#web-server-configuration Masz włączo
0 głosów
odpowiedź 3 marca
To zależy jak sobie go zamontujesz, najczęściej znajdziesz takie rzeczy działające jak normalne kata
1 głos
odpowiedź 3 marca
Raz wpisana zawartość do sesji pozostanie tam cały czas do jej zakończenia. To znaczy, że dopóki nie
0 głosów
odpowiedź 2 marca
Zacząć wypadałoby od tego, że mysqli_query wymaga podania dwóch argumentów: Zupełnie poza tym: jeśl
3 głosów
odpowiedź 2 marca
Nie musisz zamykać, nic się nie stanie. Możesz, ale myślę że raczej nie masz aplikacji przy której s
1 głos
odpowiedź 2 marca
1. Zależy od Twojego pomysłu na to. Postaw się w roli użytkownika i pomyśl. Jak dla mnie przeciętny
0 głosów
odpowiedź 1 marca
Zobacz co zwraca strpos: http://php.net/manual/en/function.strpos.php#refsect1-function.strpos-...
4 głosów
odpowiedź 22 lutego
Skąd się ciągle biorą takie głupoty to ja nie wiem... Było wiele razy, wystarczyło poszukać: https:
1 głos
odpowiedź 22 lutego
W ogóle źle do tego podchodzisz. Baza danych nie rozumie czy coś jest w divie, nie wie czy coś
0 głosów
odpowiedź 21 lutego
Zapewne było to LIKE: https://dev.mysql.com/doc/refman/8.0/en/pattern-matching.html
3 głosów
odpowiedź 21 lutego
Nie ma, przy obecnym silniku nikt nie planuje/nie planował (przynajmniej zgodnie z moją wiedzą). Na
1 głos
odpowiedź 19 lutego
Źle: enctype"multipart/from-data" Dobrze: enctype="multipart/form-data"
0 głosów
odpowiedź 17 lutego
Generalnie potrzebujesz wysłać request pod inny adres, a obsłużenie tego po Twojej stronie to już in
Porady nie od parady
Pytania na temat serwisu SPOJ należy zadawać z odpowiednią kategorią dotyczącą tej strony.SPOJ

61,285 zapytań

107,208 odpowiedzi

223,243 komentarzy

32,692 pasjonatów

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Oto dwie polecane książki warte uwagi. Pełną listę znajdziesz tutaj.

...