• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

Forum - błąd z bloczkami

Aruba Cloud - Virtual Private Server VPS
0 głosów
487 wizyt
pytanie zadane 1 marca 2024 w Sprawy forum przez Panelinio Stary wyjadacz (10,510 p.)

Cześć

Podczas przeglądania forum na komputerze natrafiam się na taki błąd:

Natrafiam na to od dłuższego czasu, a dopiero niedawno dowiedziałem się, że można takie rzeczy zgłaszać laugh

1
komentarz 1 marca 2024 przez Wiciorny Ekspert (279,870 p.)
U mnie problem taki nie występuje, nie wiem jak u innych

1 odpowiedź

+1 głos
odpowiedź 1 marca 2024 przez Arkadiusz Waluk Ekspert (289,990 p.)
wybrane 2 marca 2024 przez Panelinio

Najlepsza
Cześć, dzięki za zgłoszenie. Czy możesz podać więcej szczegółów, chociażby na jakiej przeglądarce w jakiej wersji występuje problem? Sprawdziłem u siebie na najnowszym Chrome oraz Firefox i tego nie widzę, kafelki ułożone są w rządku obok siebie.
1
komentarz 11 marca 2024 przez Panelinio Stary wyjadacz (10,510 p.)
Jasne, zerknę na to.
Nie wiem czym to jest w takim razie spowodowane. Z kolei na prywatnym laptopie, na Operze GX śmiga bez błędów. Z rana zerknę i prześlę wideo
komentarz 14 marca 2024 przez Panelinio Stary wyjadacz (10,510 p.)

@Arkadiusz Waluk, Wybacz za obsuwkę, podaję link do filmu. Mam nadzieję, że wszystko podałem
https://we.tl/t-VilmaWYYs7 

komentarz 19 marca 2024 przez Arkadiusz Waluk Ekspert (289,990 p.)

Spoko, ja też jak widać potrzebuję chwili, aby do tego przysiąść i dopiero dziś dokładniej przejrzałem oraz porównałem. To co pokazałeś wygląda u mnie tak samo i nie widzę tu problemu. Czy mógłbyś pokazać jeszcze po kolei wszystkie style dla elementu <a>, który jest jeszcze wyżej? Tzn. zaznaczyć go, a później pokazać to wszystko co jest na zakładce Styles. Na tym filmie pokazujesz img i dfn, a nad nimi jest jeszcze a, zaznaczyłem jego kawałek na zrzucie z filmu. Może tam coś jeszcze jest, bo pierwsza poprawka, którą wrzuciłem, dotyczyła właśnie tego elementu <a>.

Sorry, że takie prośby, ale nie mam póki co pomysłu co może być nie tak i niezbyt też mam pomysł jak to inaczej sprawdzić.

komentarz 25 marca 2024 przez Panelinio Stary wyjadacz (10,510 p.)

Nic nie szkodzi. Mi też zależy aby wszystko ładnie działało, dlatego pomogę wink
https://we.tl/t-u6hYy6posr
Trzymaj

komentarz 25 marca 2024 przez Arkadiusz Waluk Ekspert (289,990 p.)
Dzięki. Porównałem ten element z tym co jest u mnie i nadal wygląda to identycznie, więc jest to bardzo dziwne. Jak odznaczyłeś margines/obramowanie dolne to się poniekąd naprawia, ale u mnie to samo wygląda ok. Na dziś szczerze mówiąc nie wiem, w wolnej chwili zerknę na to jeszcze raz, może coś pominąłem. Ewentualnie może dobrze byłoby też po prostu przebudować cały ten element np. na flexa i może rozwiąże to problem, teraz to jest kombinowanie z ujemnym marginesem, ramką itp., co w kodzie wygląda tak średnio.

Podobne pytania

0 głosów
2 odpowiedzi 534 wizyt
pytanie zadane 26 czerwca 2018 w Sprawy forum przez MsMaciek123 Pasjonat (24,760 p.)
–4 głosów
1 odpowiedź 247 wizyt
pytanie zadane 24 czerwca 2018 w Sprawy forum przez MsMaciek123 Pasjonat (24,760 p.)
0 głosów
1 odpowiedź 307 wizyt
pytanie zadane 18 czerwca 2018 w Sprawy forum przez MsMaciek123 Pasjonat (24,760 p.)

93,277 zapytań

142,276 odpowiedzi

322,282 komentarzy

62,595 pasjonatów

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Oto polecana książka warta uwagi.
Pełną listę książek znajdziesz tutaj

Wprowadzenie do ITsec, tom 1 Wprowadzenie do ITsec, tom 2

Można już zamawiać dwa tomy książek o ITsec pt. "Wprowadzenie do bezpieczeństwa IT" - mamy dla Was kod: pasja (użyjcie go w koszyku), dzięki któremu uzyskamy aż 15% zniżki! Dziękujemy ekipie Sekuraka za fajny rabat dla naszej Społeczności!

...