• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

Odpowiedzi: jankustosz1

115
odpowiedzi
24
najlepszych odpowiedzi
-1 głosów
odpowiedź 3 dni temu
1) Jedyny sposób, aby nauczyć się jakiegoś przedmiotu to się nim zaciekawić, jeżeli jakiś przedmiot
0 głosów
odpowiedź 3 dni temu
Ciekawe. Możesz próbować nasłuchiwać Wireshark'iem. Jak ogarniesz jakie dane są wysyłane podczas wy
1 głos
odpowiedź 4 dni temu
Trochę śmieszny jest ten kod. Kiedy funkcja jest kompletnie niepotrzebna Ty ją tworzysz, a kiedy by
0 głosów
odpowiedź 4 dni temu
Array w php to coś typu map w c++? Jeżeli jest to zwykła tablica to wychodzi ci poza zakres bo tam s
0 głosów
odpowiedź 26 listopada
void wypisz(double a) {     double kopia = a;     int liczb...
0 głosów
odpowiedź 21 listopada
Aplikacje okienkowe -> c# & wpf
0 głosów
odpowiedź 18 listopada
Chyba rozszyfrowania treści zadania to ta trudniejsza część zadania, więc nie pisz że nie prosisz o
1 głos
odpowiedź 17 listopada
bool TryParse(string str, int &val) { stringstream ss; ss << str; return (ss &gt...
0 głosów
odpowiedź 17 listopada
Nie znam się specjalnie na tym, ale tak na logikę. Jak są ustawione jakieś ograniczenia, komputer m
0 głosów
odpowiedź 17 listopada
Rozumiem że zadanie polega na tym że dostajesz n zapytań o k'tą liczbę w ciągu fibonaciego. Ty za k
0 głosów
odpowiedź 17 listopada
Jak chcesz sprawdzić czy dany string jest palindromem to wystarczy jedna pętla: bool sprawdzPalind
0 głosów
odpowiedź 17 listopada
Możesz nawet zrobić klasę bazową karta po której będzie dziedziczyło 16 innych klas. Ale równie dobr
0 głosów
odpowiedź 6 września
Mi się zawsze lepiej patrzy jak każda klasa jest w osobnym pliku który nosi nazwę tej klasy. Nie po
1 głos
odpowiedź 28 sierpnia
Moim zdaniem nie warto przepłacać. Najnowsze komponenty szybko tanieją, w dodatku jak nie masz zamia
1 głos
odpowiedź 27 sierpnia
I tak jeżeli zrobisz jakiś phishing strona zniknie bardzo szybko niezależnie od hostingu. Ja do swo
0 głosów
odpowiedź 26 sierpnia
https://www.sfml-dev.org/tutorials/2.5/graphics-view.php https://www.youtube.com/watch?v=CpVbMeYryK...
1 głos
odpowiedź 6 lipca
Dla 1 1 dostaniesz wynik 1 Dla 1 2 dostaniesz wynik 2*1 = 2 Dla 1 3 dostaniesz wynik 3*2 = 6 Dla ...
0 głosów
odpowiedź 10 czerwca
Napisz np. coś sieciowego, w c# aplikację w WPF(polecam się nauczyć, bo to przyszłość) w której jest
1 głos
odpowiedź 13 maja
Można to rozumieć na 2 sposoby: 1) Masz tablicę licz i trzeba zsumować liczby parzyste. Ja tu żadne
0 głosów
odpowiedź 26 kwietnia
@jankustosz1, Długo z tym walczyłem ale udało mi się znaleźć źródło problemu. Tryb headless wspiera
Porady nie od parady
Zadając pytanie postaraj się o szczegółowe opisanie problemu oraz udostępnienie wszystkich istotnych informacji (kody źródłowe, zrzuty ekranu itp.).Opisanie problemu

57,559 zapytań

102,572 odpowiedzi

211,586 komentarzy

29,388 pasjonatów

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Oto dwie polecane książki warte uwagi. Pełną listę znajdziesz tutaj.

...