• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

Odpowiedzi: jankustosz1

103
odpowiedzi
23
najlepszych odpowiedzi
0 głosów
odpowiedź 6 września
Mi się zawsze lepiej patrzy jak każda klasa jest w osobnym pliku który nosi nazwę tej klasy. Nie po
1 głos
odpowiedź 28 sierpnia
Moim zdaniem nie warto przepłacać. Najnowsze komponenty szybko tanieją, w dodatku jak nie masz zamia
1 głos
odpowiedź 27 sierpnia
I tak jeżeli zrobisz jakiś phishing strona zniknie bardzo szybko niezależnie od hostingu. Ja do swo
0 głosów
odpowiedź 26 sierpnia
https://www.sfml-dev.org/tutorials/2.5/graphics-view.php https://www.youtube.com/watch?v=CpVbMeYryK...
1 głos
odpowiedź 6 lipca
Dla 1 1 dostaniesz wynik 1 Dla 1 2 dostaniesz wynik 2*1 = 2 Dla 1 3 dostaniesz wynik 3*2 = 6 Dla ...
0 głosów
odpowiedź 10 czerwca
Napisz np. coś sieciowego, w c# aplikację w WPF(polecam się nauczyć, bo to przyszłość) w której jest
1 głos
odpowiedź 13 maja
Można to rozumieć na 2 sposoby: 1) Masz tablicę licz i trzeba zsumować liczby parzyste. Ja tu żadne
0 głosów
odpowiedź 26 kwietnia
@jankustosz1, Długo z tym walczyłem ale udało mi się znaleźć źródło problemu. Tryb headless wspiera
1 głos
odpowiedź 17 kwietnia
Poczytaj sobie o MVVM. W WPF robi się bindowanie danych, jest to lepsze niż w WinForms bo w WinForms
0 głosów
odpowiedź 8 kwietnia
Sam napisz w c++ z użyciem biblioteki SFML to 5 linijek kodu.
0 głosów
odpowiedź 29 marca
Pseudokod: 1)Wczytujesz n 2)Pętla od 1 do n (i) 2a)Pętla wypisujaca n-i razy znak '.' 2b)Pętla wy
0 głosów
odpowiedź 11 marca
Do takich botów polecam selenium. Jakich języków użyć? - Jest to obojętne, w czym czujesz się dobrze
0 głosów
odpowiedź 28 lutego
Nie znam za dobrze javy ale jest tam na pewno takie coś jak HashSet, które pozwala szybko sprawdzić
1 głos
odpowiedź 21 lutego
Nie wiadomo ile danych dostaniesz. Nie możesz z góry zakładać że będzie ich dokładnie 100(tyle razy
1 głos
odpowiedź 19 lutego
Na pewno są w tej samej sieci, sprawdź czy możesz pingować? Raz miałem sytuacje że antywirus Norton
1 głos
odpowiedź 13 lutego
Na pewno nie warto przepłacać. Kupiłem kiedyś za 550 zł słuchawki Jbl - grały dobrze ale po dłuższym
0 głosów
odpowiedź 6 lutego
Nie do końca po to aby nie pisać 2 raz tego samego kodu w polach klasy. Robi się to także aby łatwie
1 głos
odpowiedź 6 lutego
Po adresie mac nie da się bo sprawca na pewno zmienił. A co do konta bankowego to nie wiem, ale poli
0 głosów
odpowiedź 4 lutego
Nie wiem czy by to zadziałało ale ja bym tam algorytmu zachłannego szukał. Np. w taki sposób: Na ko
0 głosów
odpowiedź 3 lutego
Niewiele wiadomo co chcesz zrobić:  Chcę, aby po kliknięciu na coś, dajmy na sklep, przenosi
Porady nie od parady
Wynikowy wygląd pytania, odpowiedzi czy komentarza, różni się od tego zaprezentowanego w edytorze postów. Stosuj więc funkcję Podgląd posta znajdującą się pod edytorem, aby upewnić się, czy na pewno ostateczny rezultat ci odpowiada.Podgląd posta

54,236 zapytań

97,998 odpowiedzi

201,481 komentarzy

26,616 pasjonatów

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Oto dwie polecane książki warte uwagi. Pełną listę znajdziesz tutaj.

...