• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

Odpowiedzi: jankustosz1

98
odpowiedzi
23
najlepszych odpowiedzi
0 głosów
odpowiedź 10 czerwca
Napisz np. coś sieciowego, w c# aplikację w WPF(polecam się nauczyć, bo to przyszłość) w której jest
1 głos
odpowiedź 13 maja
Można to rozumieć na 2 sposoby: 1) Masz tablicę licz i trzeba zsumować liczby parzyste. Ja tu żadne
0 głosów
odpowiedź 26 kwietnia
@jankustosz1, Długo z tym walczyłem ale udało mi się znaleźć źródło problemu. Tryb headless wspiera
1 głos
odpowiedź 17 kwietnia
Poczytaj sobie o MVVM. W WPF robi się bindowanie danych, jest to lepsze niż w WinForms bo w WinForms
0 głosów
odpowiedź 8 kwietnia
Sam napisz w c++ z użyciem biblioteki SFML to 5 linijek kodu.
0 głosów
odpowiedź 29 marca
Pseudokod: 1)Wczytujesz n 2)Pętla od 1 do n (i) 2a)Pętla wypisujaca n-i razy znak '.' 2b)Pętla wy
0 głosów
odpowiedź 11 marca
Do takich botów polecam selenium. Jakich języków użyć? - Jest to obojętne, w czym czujesz się dobrze
0 głosów
odpowiedź 28 lutego
Nie znam za dobrze javy ale jest tam na pewno takie coś jak HashSet, które pozwala szybko sprawdzić
1 głos
odpowiedź 21 lutego
Nie wiadomo ile danych dostaniesz. Nie możesz z góry zakładać że będzie ich dokładnie 100(tyle razy
1 głos
odpowiedź 19 lutego
Na pewno są w tej samej sieci, sprawdź czy możesz pingować? Raz miałem sytuacje że antywirus Norton
1 głos
odpowiedź 13 lutego
Na pewno nie warto przepłacać. Kupiłem kiedyś za 550 zł słuchawki Jbl - grały dobrze ale po dłuższym
0 głosów
odpowiedź 6 lutego
Nie do końca po to aby nie pisać 2 raz tego samego kodu w polach klasy. Robi się to także aby łatwie
1 głos
odpowiedź 6 lutego
Po adresie mac nie da się bo sprawca na pewno zmienił. A co do konta bankowego to nie wiem, ale poli
0 głosów
odpowiedź 4 lutego
Nie wiem czy by to zadziałało ale ja bym tam algorytmu zachłannego szukał. Np. w taki sposób: Na ko
0 głosów
odpowiedź 3 lutego
Niewiele wiadomo co chcesz zrobić:  Chcę, aby po kliknięciu na coś, dajmy na sklep, przenosi
0 głosów
odpowiedź 3 lutego
Skoro opanowałeś teorię to zabierz się za jej wykorzystanie i lepsze zrozumienie w praktyce. Polecam
0 głosów
odpowiedź 2 lutego
Z grubsza to jest tak że jak co umiesz to piszesz, a jak czegoś nie umiesz to szukasz w necie rozwią
0 głosów
odpowiedź 1 lutego
Sporo kombinowałeś, może napiszę swoje sito: int N = 100; vector<bool> czyZlozona(N); for(in
0 głosów
odpowiedź 1 lutego
Moim zdaniem nie jest ci potrzebna kartka. Wystarczy przeanalizować kod. Widzisz że jest pętla od 1
1 głos
odpowiedź 31 stycznia
Nie wydaje mi się aby linux i c# był najlepszym połączeniem. A co do tutków do c# to np. tu jest jak
Porady nie od parady
Możesz ukryć, zamknąć lub zmodyfikować swoje pytanie, za pomocą przycisków znajdujących się pod nim. Nie krępuj się poprawić pochopnie opublikowanego pytania czy zamknąć go po uzyskaniu satysfakcjonującej odpowiedzi. Umożliwi to zachowanie porządku na forum.Przyciski pytania

50,770 zapytań

93,010 odpowiedzi

188,691 komentarzy

24,726 pasjonatów

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Oto dwie polecane książki warte uwagi. Pełną listę znajdziesz tutaj.

...