• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

Odpowiedzi: Whiskey_Taster

79
odpowiedzi
22
najlepszych odpowiedzi
3 głosów
odpowiedź 4 października
Problem leży w linii nr 31 i tym, co zostało zrobione w linii nr 29. Gdy wykonujemy operację przypis
1 głos
odpowiedź 31 sierpnia
Tylko Ci się wydaje, że oba kody są poprawne. W przypadku dynamicznej tablicy tak w zasadzie tworzys
0 głosów
odpowiedź 30 sierpnia
Całkiem możliwe, że musisz zaktualizować wersję Javy na swoim komputerze. Tutaj link
0 głosów
odpowiedź 22 sierpnia
Typ zmiennej int​​​​ jest zwykle najbardziej naturalnym typem dla komputerów, stąd najczęściej
0 głosów
odpowiedź 19 lipca
Okej, to może ja po kolei:  deklaracja tablic jest zła Nie chodzi o to, że konstrukcja jes
2 głosów
odpowiedź 6 czerwca
Ano to, że trzeba tu najprostszego rachunku zdań. Alternatywa jest błędnym wyborem, bo u Ciebie to z
0 głosów
odpowiedź 24 maja
Funkcje zarówno deklarujemy jak i inicjujemy poza funkcją main. W dodatku funkcja jest nielogiczna.
1 głos
odpowiedź 23 maja
Na liczbę nakładasz działanie modulo 10, sprawdzasz wynik i dzielisz przez 10, ucinając część ułamko
0 głosów
odpowiedź 26 marca
Zagadka nie ma rozwiązania. Każda dowolna suma zmiennych oprócz sum: X + W  oraz Z + Y&nbs
2 głosów
odpowiedź 25 marca
Wydaje mi się, że musiałbyś sam zdefiniować konstruktor kopiujący. Gdy przekazujesz argumenty do fun
1 głos
odpowiedź 8 marca
Pomijając to, co Wonderpol napisał w komentarzu, to masz jeszcze jeden, poważny błąd. Mian
3 głosów
odpowiedź 8 marca
Do technikum, to nic Ci się nie przyda  Byłem w jednym, nic specjalnego. Tak w zasadzie je
0 głosów
odpowiedź 4 marca
Tu nie ma nigdzie rekurencji. W dodatku masz kilka błędów:  w funkcji main do n przypisujesz
2 głosów
odpowiedź 4 marca
Podstawy się kłaniają ;) Dla tablicy siedmioelementowej mamy indeksy od 0 do 6, przy czym indeks ze
3 głosów
odpowiedź 2 marca
Absolutnie nic nie jest magicznym narzędziem, które sprawi, że coś zaczniesz potrafić. Jest takie pi
0 głosów
odpowiedź 2 marca
A kij wie tak naprawdę :) Ogólnie rzecz biorąc, to liceum zdecydowanie lepiej Cię przygotuje do matu
2 głosów
odpowiedź 18 lutego
Odpowiedź jest banalna: zacznij pisać i kombinuj. Podpunkt pierwszy jest banalny - wystarczy wczytać
2 głosów
odpowiedź 17 lutego
  for(i=0;i<slowo.size(); i++); if (slowo[3]==litera); ile++; Ten fragment jest beznadzie...
0 głosów
odpowiedź 17 lutego
Oj błędy są.  linia nr 22: tworzysz tablicę o rozmiarze, który w domyśle jest podany przez u
1 głos
odpowiedź 4 lutego
Switch ma u Ciebie nawiasy (...) zamiast {...}, więc to może być główną przyczyną. Zamień i sprawdź.
Porady nie od parady
Forum posiada swój własny serwer Discord, dzięki któremu będziesz mógł po prostu pogadać z innymi Pasjonatami lub zapytać o jakiś problem. Podstrona z chatem znajduje się w menu pod ikoną człowieka w dymku.IRC

85,256 zapytań

134,062 odpowiedzi

297,278 komentarzy

56,340 pasjonatów

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Oto dwie polecane książki warte uwagi. Pełną listę znajdziesz tutaj.

...