• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

Odpowiedzi: manjaro

405
odpowiedzi
43
najlepszych odpowiedzi
0 głosów
odpowiedź 28 lutego 2019
A nie można tego zrobić po prostu na jednej tabeli user i dać pola angielski, niemiecki itp? W polac
1 głos
odpowiedź 24 lutego 2019
Nie opłaca się bo LO jest za darmo  
4 głosów
odpowiedź 23 lutego 2019
Absurdalne to jest to co piszesz. Gdzie słyszałeś że laptopy z Debianem mają problem z baterią? Alb
3 głosów
odpowiedź 18 lutego 2019
Widzę kolejny temat nygusa, który szuka w internecie poklasku dla swojego lenistwa. Niestety obecny
0 głosów
odpowiedź 18 lutego 2019
W htmlu <noscript> Twoja przeglądarka ma wyłączoną obsługę JavaScript. Strona nie działa
0 głosów
odpowiedź 16 lutego 2019
Odpowiedz sobie na pytanie... - Czy chciałbyś aby operował Cię chirurg który miał takie oceny z ana
0 głosów
odpowiedź 23 stycznia 2019
W funkcji przy zmiennych musisz dać ampersandy #include <iostream> using namespace std; voi
-1 głosów
odpowiedź 22 stycznia 2019
Pamiętaj o jednej zasadzie. Im środowisko lżejsze tym mniej wygodne, przyjazne i ładne. Tak jak w ży
0 głosów
odpowiedź 21 stycznia 2019
Programista bez studiów to jak emeryt w agencji ochrony.   A teraz czas start można minusować
0 głosów
odpowiedź 21 stycznia 2019
A nie lepiej zrobić to na normalnej domenie? Dzisiaj już są darmowe domeny .pl
1 głos
odpowiedź 20 grudnia 2018
U mnie ten kod się nie kompiluje. Podobnie nie skompiluje się na przykład na ideone Spróbuj do
0 głosów
odpowiedź 18 grudnia 2018
Gra w szachy na ślepo albo trudniejsza wersja kostka rubika na ślepo.
-3 głosów
odpowiedź 1 grudnia 2018
To nie jest forum od rozwiązywania zadań domowych. Polecam zajrzeć na portale Sciaga.pl albo Pracado
3 głosów
odpowiedź 7 listopada 2018
Prawidłowe rozwiązanie ładnie podał już @X3h, niemniej jednak przedstawię to w bardziej zrozumiały n
0 głosów
odpowiedź 3 listopada 2018
Janusz biznesu reklamuje grę
1 głos
odpowiedź 1 listopada 2018
Zadeklaruj wynik=0 A to co masz w pętli zmień na  wynik+=i*i  
1 głos
odpowiedź 9 września 2018
Zainstaluj coś co jest dedykowane do C++. Eclipse jest bardzo fajny ale pod Jave. Pod C++ masz QtCre
0 głosów
odpowiedź 5 września 2018
Wbijcie sobie do głowy że nie ma legalnych Windowsów za 20% ceny. Tak trudno to pojąć? Masz napisane
2 głosów
odpowiedź 26 sierpnia 2018
Łap najprościej napisany jak się dało i bez niepotrzebnej złożoności obliczeniowej na sprawdzanie wa
0 głosów
odpowiedź 24 sierpnia 2018
A nie prościej zadzwonić do Apple przedstawić problem i zapytać jak go rozwiązać?

92,702 zapytań

141,615 odpowiedzi

320,180 komentarzy

62,062 pasjonatów

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Oto polecana książka warta uwagi.
Pełną listę książek znajdziesz tutaj.

...