• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

Odpowiedzi: Rogargol

162
odpowiedzi
25
najlepszych odpowiedzi
1 głos
odpowiedź 5 lutego 2016
W takim razie najprosciej bedzie pobierac po jednym znaku z pliku, sporawdzac czy to "/" j...
0 głosów
odpowiedź 5 lutego 2016
Na poczatek popracuj nad czytelnoscia przekazu, bo nie jestem w stanie zrozumiec o co Ci chodzi.
0 głosów
odpowiedź 5 lutego 2016
To ja moze odpowiem raczej polskimi autorami ;) Łysiak Pilipiuk Grzędowicz Ziemkiewicz Cejrowsk
1 głos
odpowiedź 26 stycznia 2016
Ja przewaznie przy takich okazjach polecam zgłębienie tajników frameworka Qt.
0 głosów
odpowiedź 26 stycznia 2016
1. mozesz rozbic to na procedury na przyklad i dany wybor bedzie skutkowal wywolaniem konkretnej pro...
0 głosów
odpowiedź 23 stycznia 2016
Nie bardzo Cie rozumiem mowiac szczerze. Chodzi Ci po prostu o zapisywanie danych do pliku? Jesli c...
0 głosów
odpowiedź 16 stycznia 2016
Dobra zasada to wstawiac sobie co instrukcje wypisywanie informacji o stanie newralgicznych zmiennyc...
0 głosów
odpowiedź 6 stycznia 2016
Moze stworz string zawierajacy same spacje w ilosci odpowiadajacej szerokosc * wysokosc ekranu, a na...
6 głosów
odpowiedź 3 stycznia 2016
Tym, ze ktos wstawil niepotrzebne sredniki ;)
1 głos
odpowiedź 30 grudnia 2015
Szczerze, to juz zalezy zupelnie od Ciebie, bo rownie dobrze moglbys nie uczyc sie C++ tylko od razu...
1 głos
odpowiedź 30 grudnia 2015
To zalezy od wartosci wyb. Jeśli wyb jest np rowne 20 to praktycznie wychodzi na to samo, albo wydaj
3 głosów
odpowiedź 29 grudnia 2015
Rozszerzenie pliku nie ma znaczenia, mozesz sobie tak samo stworzyc, odczytac, zapisac itp plik o in...
4 głosów
odpowiedź 29 grudnia 2015
Dokładnie tak, Wiedźmin 3 i dodatek do niego :)
0 głosów
odpowiedź 14 grudnia 2015
Myślę, że to będzie kwestia jakiegoś przeoczenia przy wskaźnikach, ale jesli chcesz konkretniejsza p
0 głosów
odpowiedź 9 grudnia 2015
Sprawdz sobie pojecie serializacji. Szczegolnie jest to uzyteczne w momencie kiedy kodzisz obiektowo...
0 głosów
odpowiedź 9 grudnia 2015
Myslę, że tu ważne też jakie urzadzenie chcesz obsłużyć. A ogolnie o USB to pewnie nikt Ci konkret
0 głosów
odpowiedź 9 grudnia 2015
z tego co sie orientuje (a nie znam tych funkcji z C, nigdy nie uzywalem) to getchar pobiera jeden z...
2 głosów
odpowiedź 9 grudnia 2015
Ja bym radził uczyć sie programowac obiektowo na poczatku w konsoli. Pozniej zaznajamiac sie z frame
3 głosów
odpowiedź 8 grudnia 2015
Przewaznie nie biore udzialu w takich nabijaczach postow, ale moze ktos bedzie mial jakies inspiruja...
1 głos
odpowiedź 19 listopada 2015
Dokladnie u mnie to samo. Odznaki jakby sie zresetowaly czy cos, bo nagle dostalem 6 odznak, a wczes...

92,779 zapytań

141,706 odpowiedzi

320,581 komentarzy

62,112 pasjonatów

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Oto polecana książka warta uwagi.
Pełną listę książek znajdziesz tutaj.

...