• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

Odpowiedzi: Rogargol

162
odpowiedzi
25
najlepszych odpowiedzi
1 głos
odpowiedź 9 września 2015
Tak jak kolega wyzej napisal: przerob swoj program uzywajac typu string i powinno wszystko dzialac b...
1 głos
odpowiedź 9 września 2015
O ile dobrze rozumiem, chcesz wiedziec dlaczego uzywa sie wskaznikow, zamiast zrobic tak jak Ty? Sp...
0 głosów
odpowiedź 8 września 2015
Pierwsza rzecz ktora bym zrobil, to ukryl kursor w momencie jak nie jest potrzebny :) Ogolnie calki...
0 głosów
odpowiedź 7 września 2015
Przydalby sie caly kod.
0 głosów
Co do pierwszego bledu, to tak jak kolega wyzej wspomnial, jest to blad alokacji pamieci, musisz prz...
1 głos
Spoko program, zmontowany calkiem profesjonalnie :)
0 głosów
odpowiedź 6 września 2015
Ja mam Juz z rok czy dwa Samsunga 840evo i jestem w pelni zadowolony. Zero problemow, predkosc dla k...
1 głos
odpowiedź 5 września 2015
Qt Crator Od czasu jak mam QT to nie uzywam w ogole Visual Studio Spełnia wszystkie warunki
0 głosów
odpowiedź 4 września 2015
Nie rozumiem w ogole o co chodzi z tymi punktami. " program liczy poprawnie oceny w których mak
1 głos
odpowiedź 4 września 2015
Ja dwa lata temu kupilem laptopa za 250zł i do dzisiaj mi sluzy w razie potrzeby. Jesli chodzi o gie
1 głos
odpowiedź 3 września 2015
Wiadomo ze uzywanie gotowych metod jest wskazane, jednak troche to nie pozwala sie rozwinac. Program...
1 głos
Tutaj masz działający kod, zobacz sobie i porownaj co u Ciebie jest zle. #include <iostream&gt
0 głosów
Moim zdaniem powinienes to zrobic w dwoch petlach for np: for(int i1 = 0; i1<n; i1++) for(i...
1 głos
mozesz uzyc jakiejs pętli, np for(int i = 0; i<3; i++) całą treść wrzucasz wtedy w nawiasy klam
0 głosów
odpowiedź 2 września 2015
W ogole powinienes jedynke wstawic w apostrofy, bo sprawdzasz zawartosc zmiennej char.
0 głosów
odpowiedź 2 września 2015
Wiedźmin 3 ma swietna oprawe, chociaz ta z menu glownego akurat nie jest jakas wpadajaca w ucho. Nat
3 głosów
odpowiedź 31 sierpnia 2015
if else? jak juz to else if ;)
1 głos
odpowiedź 29 sierpnia 2015
Tego typu pytania najlepiej jakbys zadal np na forum elektroda.pl, tam masz ludzi zwiazanych stricte...
0 głosów
Tak jak kolega wyzej wspominal, musisz wstawic kod zeby bylo wiadomo dokladnie, natomiast jest to bl...
1 głos
Nie wiem czy jest jakas gotowa funkcja w standardowych bibliotekach formatujaca tak tekst, natomiast...

93,776 zapytań

142,732 odpowiedzi

323,384 komentarzy

63,379 pasjonatów

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Oto polecana książka warta uwagi.
Pełną listę książek znajdziesz tutaj

...