• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

Odpowiedzi: michal

82
odpowiedzi
0
najlepszych odpowiedzi
0 głosów
odpowiedź 19 marca 2016
Hmm ten przykład chyba nie jest do końca dobry bo on środkuje tekst w elemencie w którym się znajduj
0 głosów
odpowiedź 17 marca 2016
Patrzyłem,niestety nie wiem która linia dokładnie za to odpowiada.
0 głosów
odpowiedź 17 marca 2016
W przykładzie który podał autor pytania ( ) tło strony czyli fotografia podczas zwężania okna przegl
1 głos
odpowiedź 27 lutego 2016
Wydaje mi się ze te pliki możesz dać gdzie chcesz, ale muszą być w takiej samej strukturze, bo wzaje
0 głosów
odpowiedź 18 lutego 2016
Nie wiem czy dobrze rozumiem, ale jeśli chcesz wyświetlić to co wpisujesz do inputa na tej samej str
0 głosów
odpowiedź 11 lutego 2016
Tutaj masz fajnie pokazane: https://www.youtube.com/watch?v=vJcMC0Tgbbo
0 głosów
odpowiedź 9 lutego 2016
Mam pytanie jak użyć tej funkcji NOW() ? Na xampie zrobiłem sobie dwie kolumny w bazie. Jedna mam ti
1 głos
odpowiedź 20 stycznia 2016
Poszukaj tutaj: https://www.youtube.com/watch?v=vJcMC0Tgbbo
0 głosów
odpowiedź 18 stycznia 2016
Może ktoś co ma większą wiedzę na ten temat się wypowiedzieć? Jak by to musiało wyglądać, w jakim ję
0 głosów
odpowiedź 14 stycznia 2016
Dzięki za opinie wezmę to pod uwagę, Czy jeszcze ktoś coś może podpowie ?
0 głosów
odpowiedź 11 stycznia 2016
Mam pytanko w tym temacie. Czy używając PDO zawsze do ustanowienia połączenia podaje się port=3307,
0 głosów
odpowiedź 22 grudnia 2015
Mam takie pokrewne pytanie. Wybieram dane z bazy i zapisuje je do tabeli na stronie. Jak zrobić żeby
0 głosów
odpowiedź 13 grudnia 2015
Czy ktoś może coś jeszcze doradzić ???
0 głosów
odpowiedź 13 grudnia 2015
Hmm ja właśnie miałbym tam 4 inputy. 2xinput text i 2xinput radio.Podpowie mi ktoś w jaki inny sposo
0 głosów
odpowiedź 5 grudnia 2015
Próbowałem: alert(msg); działa, document.write(msg); działa, $('#wynik').html(msg); czasami wyświ
0 głosów
odpowiedź 27 listopada 2015
Literówka poprawiona, błędu już nie ma, ale zapytanie jak nie działało takdalej nie działa :(...
0 głosów
odpowiedź 27 listopada 2015
Nie działa to zapytanie. Wyskakuje błąd: Notice: Undefined property: mysqli::$conect_errno.&nbs
0 głosów
odpowiedź 23 listopada 2015
Oki juz mi się udało znaleść odpowiedź. Trzeba ustawić typ kolumny na timestamp i dodaje samo aktual
0 głosów
odpowiedź 11 listopada 2015
Znacie może jakąś strone na której było by objaśnione działanie tego API z Ajax? Szukam juz jakiś cz
0 głosów
odpowiedź 31 października 2015
Miałem na mysli takie coś jak na allegro, lub otomoto, oczywiście nie az tak bardzo rozbudowane. Pop

92,690 zapytań

141,603 odpowiedzi

320,103 komentarzy

62,051 pasjonatów

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Oto polecana książka warta uwagi.
Pełną listę książek znajdziesz tutaj.

...