• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

Odpowiedzi: michal

82
odpowiedzi
0
najlepszych odpowiedzi
0 głosów
odpowiedź 25 lipca 2015
Pytam poniewaz chcialem zastosowac tylko dwie ikonki i sie zastawawiam czy nie zrezygnowac z pliku f...
0 głosów
odpowiedź 15 lipca 2015
Dzieki wielkie, az wstyd sie zlapac na taki glupi blad. Mam jeszcze pytanko jak  sie powinno tw...
0 głosów
odpowiedź 18 czerwca 2015
Uporałem sie z tym problemem w ten sposob ze wstawilem to do diva, a w js napisalem getElementById k
0 głosów
odpowiedź 3 czerwca 2015
Nie chce mi to sie uruchomic :( Jak wstawilem: document.getElementById('submit').style.pointer-ev...
0 głosów
odpowiedź 2 czerwca 2015
Gdy przerobie to na button, to bede mogl w jakis sposob przerobic go na nieaktywny za pomoca polecen...
0 głosów
odpowiedź 6 maja 2015
Podszkolilem sie trochu i racam do tematu. Juz zrozumialem kod ktory podeslal mi kolega  E...
0 głosów
odpowiedź 23 kwietnia 2015
Qrde dzieki, ale nie berdzo rozumiem ten kod, myslalem ze wystarczy mi ze sobie zrobie petle ktora b...
0 głosów
odpowiedź 22 kwietnia 2015
Czy ktos ma jeszcze jakaas wizje co tu moze byc nie tak? Bo dalej tego nie moge uruchomic.
0 głosów
odpowiedź 19 kwietnia 2015
Dzieki za podpowiedz z umieszczaniem tego kodu w poscie. Mam utworzone 9 divow, do ktorych chcialem ...
0 głosów
odpowiedź 19 kwietnia 2015
Nie ma w javascript takiej funkcji jak Sleep(); w c++ ?
0 głosów
odpowiedź 19 kwietnia 2015
Wszystko by bylo fajnie, tylko ze potrzebuje zeby po kazdym wywolanu tej funkcji onclick, obrazki lo...
0 głosów
odpowiedź 19 kwietnia 2015
Mam taki kod: function losuj() {       var d1 = Math.floor(Math.rando...
0 głosów
odpowiedź 19 kwietnia 2015
W funkcji mam polecenia ktore wstawiaja mi obrazki w divy, tylko ze jak wywolam funkcje to wszystkie...
0 głosów
odpowiedź 19 kwietnia 2015
w nawiasie podac czas na jaki ma zatrzymac ?
1 głos
odpowiedź 14 kwietnia 2015
Mi tez sie podoba POLECAM :)
0 głosów
odpowiedź 12 kwietnia 2015
Do jest darmowy kurs? Mozna sie rejestrowac tam bez zadnych haczykow?
0 głosów
odpowiedź 12 kwietnia 2015
Czy ktoś tutaj jeszcze moze cos doradzic ?
0 głosów
odpowiedź 11 kwietnia 2015
Czyli mam rozumiec ze kupujac na tej aukcji jesli dostane fakture to  mam legalna wersje ?
0 głosów
odpowiedź 9 kwietnia 2015
Też chętnie bym o tym poczytal. Niby znam html/css, ale nie bardzo kapuje o co chodzi z tym wordpres
0 głosów
odpowiedź 9 kwietnia 2015
Dzięki. Może ktoś jeszcze doradzi, bo dalej nie mogę tego ogarnąć. :)

92,543 zapytań

141,386 odpowiedzi

319,496 komentarzy

61,929 pasjonatów

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Oto polecana książka warta uwagi.
Pełną listę książek znajdziesz tutaj.

...