• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

Zespol do motywacji

VPS Starter Arubacloud
0 głosów
286 wizyt
pytanie zadane 7 lipca 2023 w Rozwój zawodowy, nauka, praca przez Knapek Nowicjusz (120 p.)
Witam jestem po inf 03 niby nic ale jakies lekkie podstawy dały , obecnie pracuje e mniejszej miejscowosci w branzy nie zwiazanej z it , chcialbym nadac swojemu zyciu nowy kierunek usamodzielnic sie i pracowac w swoim zawodzie , jestem swiadomy ze droga jest bardzo ciezka majact 30 lat i nie wiele papierow z it w cv. W obecnej chwili jestem przez jakis czas zmuszony do kontynuowania pracy w obecnej miejscowosci ale nie chcialbym tracic czasu a obszar na ktorym jestem ni jak wspomaga samorozwoj chodzi o to ze nie mam kolo siebie osob ani zaplecza do motywacji i robiebia projektow w zasadzie jest tu uksztaltowana praca fizyczna wiec ciezko znalesc ciekawosc swiata  chcialem zapytac czy znalazl by sie ktos na poziomie podstawowym aby mozna bylo uczyc sie wspolnie programowania po pracy  i robic  jakiies mini projekty , czuje ze brakuje mi srodowiska ,dodam najbardziej php przypadl mi do gustu. Dziekuje i Pozdrawiam

1 odpowiedź

+2 głosów
odpowiedź 7 lipca 2023 przez daniel1302 Użytkownik (740 p.)
Moze warto poszukac jakiegos projektu opensource w Github, i zaczac tam dodawac swoje kontrybucje, ewentualnie stworzenie bloga od 0 w PHP i pisanie artykulow, na tematy ktore sie uczysz, co sie nauczyles. Z doswiadczenia wiem, ze jesli potrafisz komus wytlumaczyc konkretny temat to dopiero go znasz.
komentarz 7 lipca 2023 przez infinityhost Użytkownik (780 p.)
A na koniec dostaje takiego maila "That said, I took a look at your Webpage and very much enjoyed its uniqueness. We see a lot of the same 'learning projects' and your definitely stood out.".

Podobne pytania

0 głosów
0 odpowiedzi 1,179 wizyt
0 głosów
2 odpowiedzi 491 wizyt
+1 głos
3 odpowiedzi 959 wizyt
pytanie zadane 28 listopada 2017 w Rozwój zawodowy, nauka, praca przez kuber023 Użytkownik (650 p.)

92,967 zapytań

141,931 odpowiedzi

321,163 komentarzy

62,299 pasjonatów

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Oto polecana książka warta uwagi.
Pełną listę książek znajdziesz tutaj.

Wprowadzenie do ITsec, tom 2

Można już zamawiać tom 2 książki "Wprowadzenie do bezpieczeństwa IT" - będzie to około 650 stron wiedzy o ITsec (17 rozdziałów, 14 autorów, kolorowy druk).

Planowana premiera: 30.09.2024, zaś planowana wysyłka nastąpi w drugim tygodniu października 2024.

Warto preorderować, tym bardziej, iż mamy dla Was kod: pasja (użyjcie go w koszyku), dzięki któremu uzyskamy dodatkowe 15% zniżki! Dziękujemy zaprzyjaźnionej ekipie Sekuraka za kod dla naszej Społeczności!

...