• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

Piwna Chycz - ocena kodu i designu

+2 głosów
312 wizyt
pytanie zadane 15 czerwca 2015 w Nasze projekty przez Schizohatter Nałogowiec (39,600 p.)
Tak z nudów między kolejnymi zaliczeniami chciałbym usłyszeć waszą opinię na temat mojego starego projektu z hand-made grafiką, którą zrobiłem/namalowałem specjalnie na potrzeby projektu - strony mojego nieistniejącego jeszcze browaru Piwna Chycz:

http://piwnachycz.herokuapp.com/

Strona stoi na Rubim, ale w sumie to nie ma związku. Właściwie to nawet nie wiem, czy ten projekt jest skończony pod względem designu. Ale pewnie nie. Moje layouty nigdy nie są skończone.

I nie jestem pewien, czy SMTP jeszcze działa, więc rejestracja (a właściwie aktywacja) może nie działać, bo e-mail po prostu nie przyjdzie.

Nie interesuje mnie opinia mojego przyjaciela. Jego opinię już słyszałem :P

I nazwa projektu jest zastrzeżona.

1 odpowiedź

0 głosów
odpowiedź 15 czerwca 2015 przez Kozerski Igor Użytkownik (610 p.)

design bardzo ładny, ale prawdę mówiąc nie wchodził bym na taką stronę za często z powodu tego banera, przewijanie go przy każdej zakładce po prostu męczy, jest za duży 

pozdrawaim

Podobne pytania

+9 głosów
7 odpowiedzi 911 wizyt
pytanie zadane 10 lipca 2015 w Nasze projekty przez iMineralis Początkujący (430 p.)
+2 głosów
9 odpowiedzi 1,026 wizyt
pytanie zadane 29 lipca 2015 w Nasze projekty przez ReksetoDev Gaduła (4,530 p.)
+1 głos
9 odpowiedzi 1,090 wizyt
pytanie zadane 29 maja 2015 w Nasze projekty przez Zomfire Użytkownik (600 p.)

93,695 zapytań

142,615 odpowiedzi

323,225 komentarzy

63,226 pasjonatów

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Oto polecana książka warta uwagi.
Pełną listę książek znajdziesz tutaj

Twierdza Linux. Bezpieczeństwo dla dociekliwych

Aby uzyskać rabat -10%, użyjcie kodu pasja-linux, wpisując go w specjalne pole w koszyku.

...