Cześć!
Nazywam się Piotr i jestem tu nowy, dlatego chciałbym przywitać się swoim projektem:
www.justjoin.it - pierwszą mapą rynku pracy w branży IT w Polsce.
Jak z pewnością wielu z Was miałem sporo projektów ale ten, po wielu długich wieczorach udało mi się skończyć wersję MVP. Chciałbym się tym z wami podzielić, bo być może akurat wam on się w przyszłości przyda.
To mapa na której jest obecnie ponad 200 ogłoszeń do software house i startupów z całej Polski. Każde z nich ma dokładny adres, bo tylko wtedy oddaje ona realnie to, o co tu chodzi.
Przekaz jest dość prosty – z Just Join IT możesz znaleźć lepszą pracę, bliżej niż myślisz, a do tego w wygodny sposób. Dwa kliknięcia w filtry wystarczą Ci, żeby mieć pełny obraz.To ledwie MVP jeszcze nawet bez wersji mobilnej, ani żadnych super zaawansowanych funkcjonalności. Po prostu mapa, ogłoszenia, filtry i pinezki :)
Być może jest to projekt, który zaciekawi kogoś z Was, choć nie jest to rocket-science.
Technicznie projekt oparty na RoR 4.2, angular 1.6, AWS, docker, cloudflare.
Dziękuję za feedback i wszelkie sugestie, co poprawić, zmienić, lub dodać w przyszłości. Co sądzicie o samej idei?