Witam.
W tym roku kończę gimnazjum, no i w związku z tym chciałbym już wstępnie wybrać jakąś szkołę średnią z wyższym poziomem informatyki.
Jestem z okolic Rzeszowa. Interesuje mnie programowanie, jednak mam świadomość że nie nauczą mnie kodzić, jeśli sam w domu nie będą pracował. Póki co w ramach samorozwoju przerobiłem dogłębnie C, C++, C#, oraz bardziej pobieżnie ASM i ostatnio coś kombinuje w Javie (ale niestety nie mam pomysłu co ciekawego zrobić więc trochę stoję z nauką - jak toś podsunie ciekawy pomysł to nie pogardzę). No ale wracając do tematu szkoły słyszałem wiele opinii - jedni twierdzą że nie warto kiblować rok dłużej w technikum, inni że liceum gówno mnie nauczy z infy i idąc do technikum jestem dosyć dużo przed tymi z liceum. Co Wy sądzicie?
Jeśli miałbym iść do technikum podobno najlepszy jest elektronik: http://www.elektronik.rzeszow.pl/ jednak chętnie wysłucham waszych opinii i jestem otwarty na propozycje.
Jeśli chodzi o moje oceny uczę sie dosyć dobrze - w zeszłym roku miałem średnią 5.06 w tym 5 z matmy. W swojej klasie piszę próbne z matmy najlepiej - 90% już drugi raz.
Z góry dzięki za pomoc.