• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

Odpowiedzi: qax

27
odpowiedzi
7
najlepszych odpowiedzi
2 głosów
odpowiedź 1 dzień temu
Osobiście zrobiłbym to tak: function dziel() { var a = parseFloat((document.getElementById("a")
1 głos
odpowiedź 4 dni temu
Rozwiązanie jest bardzo proste. Na przykład losowanie jednego z trzech tekstów po naciśnięciu klawis
3 głosów
odpowiedź 4 dni temu
Zadanie jest tak proste, że musiałem napisać : let linia1 = ""; for (let i = 0; i < 5; i++
2 głosów
odpowiedź 14 października
A może prościej stworzyć tablicę dowolnych liczb, a następnie ją potasować? Na przykład mając tablic
0 głosów
odpowiedź 13 października
Wystarczy, że w stylu CSS podasz szerokość width lub max-width na 100%, aby zdjęcie dopasowało się d
0 głosów
odpowiedź 12 października
Ja jeszcze mogę dodać i wspomnieć o starych technikach wyśrodkowania elementów w poziomie (nie polec
3 głosów
odpowiedź 11 października
Zakładając, że masz następującą strukturę dokumentu HTML (jeśli <div id= "main"> to kontener g
1 głos
odpowiedź 11 października
Informuję, że dzisiaj opublikowałem nową (już trzecią) poprawioną wersję webowego odtwarzacza audio,
0 głosów
odpowiedź 5 października
Na przykład tak: <audio id="audio-element"></audio> <button type="button" id="butto
1 głos
odpowiedź 4 października
Można też tak: <input type="color" id="color-picker" /> <table id="table"> <tr>&
1 głos
odpowiedź 1 października
Zobacz tutaj: https://stackoverflow.com/questions/5767325/how-can-i-remove-a-specific-item-from-an-a...
1 głos
odpowiedź 24 września
W niektórych przypadkach głównym katalogiem będzie po prostu "/": <link rel="stylesheet" h
2 głosów
odpowiedź 20 września
.buy-field { width: 50%; height: 50%; background-color: white; display: flex; f...
2 głosów
odpowiedź 17 września
body { background-size: cover; background-repeat: no-repeat; background-image: url(scan...
1 głos
odpowiedź 16 września
Plik index.html: <form action="wyslij-email.php" method="post"> <label for="kurier">W...
2 głosów
odpowiedź 14 września
HTML: <select name="bus" id="flight"> <option value="Airbus">Airbus</option> ...
1 głos
odpowiedź 14 września
Jeśli celować w webówkę - JavaScript wraz z najważniejszymi frameworkami. Specjaliści od node.js są
0 głosów
odpowiedź 12 września
Najlepiej jak każdy użytkownik zarejestrowany w bazie danych będzie miał unikalne ID a to, że login
0 głosów
odpowiedź 10 września
Zakładając, że masz jakiś przycisk o id #button i pola formalarza umieszone w divie o id #formdiv:
1 głos
odpowiedź 10 września
function resetuj() { document.getElementById('k').innerHTML = ''; } <!DOCTYPE html> ...
Porady nie od parady
Forum posiada swój własny serwer Discord, dzięki któremu będziesz mógł po prostu pogadać z innymi Pasjonatami lub zapytać o jakiś problem. Podstrona z chatem znajduje się w menu pod ikoną człowieka w dymku.IRC

85,171 zapytań

133,979 odpowiedzi

297,040 komentarzy

56,287 pasjonatów

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Oto dwie polecane książki warte uwagi. Pełną listę znajdziesz tutaj.

...