• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

Odpowiedzi: Mavimix

21
odpowiedzi
0
najlepszych odpowiedzi
0 głosów
odpowiedź 7 kwietnia 2021
Osobiście poprawił bym te wcięcia i entery  (żeby wszystko równo było, funkcja pod funkcją blok
0 głosów
odpowiedź 18 listopada 2018
Jak wybierasz w jakim formacie renderować to kliknij "Customize Template". Tam masz takie
0 głosów
odpowiedź 3 lipca 2016
chyba najlepiej zrobić tabelkę z domyślną wartością 1. Jak użytkownik będzie otwierał teks to sprawd
2 głosów
odpowiedź 13 maja 2016
Jak wpiszesz konkretny adres na Google Maps to tam gdzieś powinna być opcja "udostępnij" i
-1 głosów
odpowiedź 4 stycznia 2016
Ja się uczę najlepiej jak czytam sobie na głos.
0 głosów
odpowiedź 30 listopada 2015
spróbuj odinstalować i na nowo zainstalować Xampp'a
0 głosów
odpowiedź 25 listopada 2015
Z tego co widzę to niezadeklarowałeś wartości zmiennej operacja, ani nigdzie nie ma inkrementacji te
1 głos
odpowiedź 25 listopada 2015
W tagach <form> muszisz podać atrybut action - <form action="sciezka_pliku_php.php&quo
0 głosów
odpowiedź 25 listopada 2015
Najlepsza by była funkcja switch, Pan M. Zelent mówi o tym w którymś odcinku c++
-1 głosów
odpowiedź 25 listopada 2015
Musisz napisać program w rozszerzeniu .bat
0 głosów
odpowiedź 17 września 2015
Jak dla mnie na stronie panuje za duży haos - źle dobrane kolory itd. Ale po za tym jest super.
0 głosów
odpowiedź 16 września 2015
Najlepiej użyć Ajax'a i JS'a, poczytaj w internecie o bibliotekach Ajax.
0 głosów
odpowiedź 16 września 2015
Może zmienną $_POST zapisać jako inna zmienna np.:   $zmienna = $_POST['a'] if($zmienna = 18)
0 głosów
odpowiedź 16 września 2015
Najprawdopodobniej błąd w kodzie.
1 głos
odpowiedź 16 września 2015
Ciężko określić kiedy już "osiągnołeś" tem poziom, na ogól można tak powiedzieć kiedy bez
0 głosów
odpowiedź 16 września 2015
Niestety nie jestem w stanie pomóc, bo zbytnio nie wiem o co chodzi :/
0 głosów
odpowiedź 15 września 2015
Najlepiej zrobić tło jako obrazek: #div{background-image: url(adresTwojegoobrazka.rozszeżenie); }
0 głosów
odpowiedź 13 września 2015
Przede wszystkim divy nie są zakończone (brakuje slash'a), masz też błąd w hiperzłączu - po tagu a n
0 głosów
odpowiedź 12 lipca 2015
Zależy jaki Windows i jaki skrypt, jak jest to sktypt autorun.inf na Win7 to nie zadziała.
-1 głosów
odpowiedź 12 lipca 2015
https://www.youtube.com/watch?v=vd_GnTBzJ4U

90,310 zapytań

138,909 odpowiedzi

311,121 komentarzy

60,024 pasjonatów

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Sklep oferujący ćwiczenia JavaScript, PHP, rozmowy rekrutacyjne dla programistów i inne materiały

Oto dwie polecane książki warte uwagi. Pełną listę znajdziesz tutaj.

...