• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

Odpowiedzi: L33TT12

34
odpowiedzi
3
najlepszych odpowiedzi
0 głosów
odpowiedź 7 stycznia 2018
Tak się składa, że zacząłem pisać takową aplikację około 2 tygodnie temu, tyle że w cpp i sfml, i ja
2 głosów
odpowiedź 2 października 2017
Wątki raczej za bardzo w grze 2D (choć mogę się mylić, ale ja jeszcze nigdy nie miałem takiej potrze
0 głosów
odpowiedź 2 września 2017
Linia 22 dodatkowo brak nawiasu przed {, oraz to jest losowanie od 0 do 99, jak chcesz to 100 to daj...
0 głosów
odpowiedź 31 sierpnia 2017
Troszeczkę niejasno się wyraziłem, ja miałem na myśli by w folderze z exe utworzyć folder platforms
1 głos
odpowiedź 31 sierpnia 2017
Musisz skopiować qwindows.dll do folderu platforms tam gdzie masz exe.
0 głosów
odpowiedź 29 sierpnia 2017
Add oraz Subtract. Trzeba się nauczyć korzystać z dokumentacji
0 głosów
odpowiedź 26 sierpnia 2017
Tak?
1 głos
odpowiedź 4 sierpnia 2017
Wierzchołek, jak sama nazwa wskazuje będzie to wierzchołek. stos *punkt;  punkt = wierzch;
0 głosów
odpowiedź 4 sierpnia 2017
Zamówiłem z 2 miesiące temu, przyszła miesiąc temu i sprawuje się bardzo dobrze, wygodna w pisaniu.
0 głosów
odpowiedź 2 lipca 2017
1. Chyba nie rozumiem pytania 2. Chyba też nie do końca rozumiem, ale jak odejmujesz od stanu warto
0 głosów
odpowiedź 21 marca 2017
@upup, ale mi chodzi o to by moja aplikacja się otworzyła po otwarciu tego pliku np. z pulpitu
0 głosów
odpowiedź 11 marca 2017
Jeśli są z góry ustawione składniki, tj. 100, 50, 20, 2, 1, to można po prostu zastosować dzielenie,
0 głosów
odpowiedź 26 lutego 2017
Musisz dodać te .dll, ktore znajdują się w Qt do folderu z twoim programem.
3 głosów
odpowiedź 22 lutego 2017
Imo lepiej byłoby wywalić te zmienną globalną i zastosować typ statyczny, wyjdzie na to samo - a duż
1 głos
odpowiedź 4 stycznia 2017
Spróbuj z tym setlocale( LC_ALL, "" );  
1 głos
odpowiedź 4 stycznia 2017
Zrób tablice imion dla każdej litery, a potem losuj to choćby przez std::rand() % tablica.length....
1 głos
odpowiedź 26 grudnia 2016
Musisz pobrać referencję od wskaźnika, dodaj to do funkcji  void spr (string *&wznaimie, st
0 głosów
odpowiedź 21 grudnia 2016
Bump
3 głosów
odpowiedź 12 grudnia 2016
Nazwa tablicy domyślnie przechowuje adres na pierwszy jej element, natomiast nazwa typu prosteg
0 głosów
odpowiedź 10 grudnia 2016
Waszym zadaniem jest stworzenie programu, skryptu lub strony internetowej, który/a przedstawi obraz

92,840 zapytań

141,781 odpowiedzi

320,857 komentarzy

62,173 pasjonatów

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Oto polecana książka warta uwagi.
Pełną listę książek znajdziesz tutaj.

...