Na początku powtórzenie słowa technologia.
HTML i CSS są językami opisowymi, a nie programowania.
Zamiast cały czas pisać HTML 5 i CSS 3 definicja nowoczesności możesz użyć synonimów jak np. książka czy tytuł.
Książka ma 173 strony, więc jest dość cienka. Szczerze mówiąc zdziwiłem się, gdy zobaczyłem tę ksiażkę.
I kolejne powtórzenie.
Może na początku będzie ciężko zrozumieć pewne sprawy, ale czasami skok na głęboką wodę to to czego potrzeba aby przejść na kolejny poziom.
Trochę to nieprofesjonalne. Może na początku będzie ciężko zrozumieć pewne sprawy, ale czasami skok na głęboką wodę jest potrzebny, by przejść na kolejny poziom.
Ta książka, naprowadzi Cię na dobry tor.
Jak dla mnie książka jak najbardziej warta zakupu. Cieszę się że po nią sięgnąłem, tak jak pisałem na początku, warto odświeżać tę wiedzę.
Powtórzenie, no i końcówka trochę nie trzyma się kupy. Cieszę się, że po nią sięgnąłem. Tak jak pisałem na początku, raz na jakiś czas warto odświeżyć posiadaną wiedzę.
Poza tym bardzo fajnie mi się czytało. Nie wytykam błędów po to, żeby cię pogrążyć, ale żeby ci je pokazać. Następnym razem będziesz bardziej wyczulony i być może już ich nie popełnisz. Sam nie pisze wszystkiego idealnie. Ćwicz dalej , a na pewno zauważysz postęp ;)