Witam,
zaczynam własnie tworzyć swój pierwszy projekt / pierwszą grę, która przy okazji będzie też później oddana jako projekt zaliczeniowy na studia. Jak już w tytule podałem, robię to w Phaserze, ale pomimo chęci już samym początku pojawia się dosyć spory dla mnie problem, a mianowicie brak jakichkolwiek grafik / assetów.
Z racji pewnego wymogu, którego nie mogę zmienić muszę umieścić w grze łódkę (albo jakiś inny poruszający się po wodzie obiekt), którą to użytkownik będzie sobie sterował. Nie potrafię niestety nic narysować samodzielnie, jestem fatalny w kwestiach związanych z grafiką i jej tworzeniem / przerabianiem, więc liczyłem na to, że gdzieś w internecie znajdę gotowe assety, których będę mógł użyć. Przeszukałem stronę Phasera i parę innych stronek typu "opengameart", lecz niestety bez żadnego skutku.
Przychodzę więc tutaj z zapytaniem, czy ktoś byłby w stanie polecić mi jakieś sprawdzone stronki, z których być może korzystaliście w przeszłości / korzystacie nadal lub może zaproponować inny sposób jak sobie z tym problemem poradzić?
Z góry dziękuję za wszelką pomoc.