mam doświadczenia pracy w zespole.
no takie doświadczenie zbiera się podczas swojej pracy... pierwszej, następnej itp. To jest "tzw" znalezienie sobie wymówki, aby odmawiać kandydatom, bo logicznie rzecz biorąc taki Junior nie ma doświadczenia z pracą w zepsole, lub bardzo niewielkie ( udzielanie się w projektach OPEN-SOURCE, akademickich, tworzenie czegos wspólnie na git-hubach, wspracie jako freelancer w projektach open source, może być właśnie pewną pomocą i możliwością zdobycia tego doświadczenia).
robię taski w kilka dni co inni robią w miesiąc
NIe wiem co to za "rozmowa rekrutacyjna", która jest wstanie takie coś stwierdzić, ale winszuje umiejętności rekrutrowi w takim razie
Macie pomysł jak mogę to nadrobić?
Zacząć pracować w zespole? Jeśli to tego wymaga to pracować z biura nie zdalnie no chyba, że w biurze zespołu nie ma, no to po prostu komunikować się.
kurs na Scrum Mastera
a co ma Scrum Master do umiejętności pracy w zespole? Sprawdź w ogóle kim taka osoba jest, nawet kurs Agail nie nauczy CIę "doświadczenia pracy w zespole" bo to sucha teoria, która inaczej wygląda w praktyce, a takie rzeczy dotyczą ZARZĄDZANIA PRACĄ I PROJEKTEM a nie pracą w zespole jako doświadczeniu