• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

Alternatywy dla bootstrapa

Aruba Cloud - Virtual Private Server VPS
0 głosów
350 wizyt
pytanie zadane 25 lutego 2022 w HTML i CSS przez zerakot Obywatel (1,870 p.)
Witam,
jak w tytule - poszukuję alternatywy dla bootstrapa. Jednak chodzi mi o coś głębszego. Szukam frameworka, który ułatwi tworzenie RWD, jednak zajmie się głównie zmianą ułożenia elementów przy skalowaniu, a cały CSS wyglądu pozostawił mi. Z tego co widzę te klasy bootstrapa nadają elementą z góry swoje style (nazwijmy je wizualne - chodzi mi o kolory itp). Moim subiektywnym zdaniem taka ilość klas jest po pierwsze nieschludna, a po drugie nieintuicyjna. Mam nadzieję, że dobrze opisałem mój problem.

2 odpowiedzi

+1 głos
odpowiedź 25 lutego 2022 przez Milesq Nałogowiec (32,020 p.)
Szczególnie polecam bulmę i tailwinda
0 głosów
odpowiedź 25 lutego 2022 przez Wiciorny Ekspert (280,450 p.)

Generalnie troche nie rozumiem twojego podejścia: 
Tu masz Liste 20 alternatyw https://pl.gadget-info.com/66627-20-best-front-end-frameworks-for-bootstrap-alternative

Skeleton- Szkielet ? 

http://getskeleton.com/

Skeleton to lekki framework CSS, który wykorzystuje 12-kolumnowy system siatki. W przeciwieństwie do Bootstrap lub Fundacji, Skeleton dostarcza ci podstawowych elementów, takich jak przycisk, listy, tabela, formularze, które miały na celu przyspieszenie twojego procesu rozwoju.

Podobne pytania

–5 głosów
4 odpowiedzi 1,047 wizyt
pytanie zadane 23 sierpnia 2016 w HTML i CSS przez Paweł123 Nałogowiec (33,540 p.)
0 głosów
2 odpowiedzi 285 wizyt
pytanie zadane 8 lipca 2020 w HTML i CSS przez Author[] Gaduła (3,130 p.)
0 głosów
1 odpowiedź 349 wizyt
pytanie zadane 31 maja 2017 w HTML i CSS przez xdmik23 Gaduła (3,030 p.)

93,331 zapytań

142,323 odpowiedzi

322,400 komentarzy

62,667 pasjonatów

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Oto polecana książka warta uwagi.
Pełną listę książek znajdziesz tutaj

Wprowadzenie do ITsec, tom 1 Wprowadzenie do ITsec, tom 2

Można już zamawiać dwa tomy książek o ITsec pt. "Wprowadzenie do bezpieczeństwa IT" - mamy dla Was kod: pasja (użyjcie go w koszyku), dzięki któremu uzyskamy aż 15% zniżki! Dziękujemy ekipie Sekuraka za fajny rabat dla naszej Społeczności!

...