• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

Jaki fotel gamingowy 2020?

Aruba Cloud - Virtual Private Server VPS
0 głosów
1,643 wizyt
pytanie zadane 22 listopada 2020 w Offtop przez Paweł123 Nałogowiec (33,540 p.)

Cześć, zastanawiam się nad kupnem fotela gamingowego, budżet do 800zł

Znalazłem taki fotel Fotel gamingowy SPC Gear SR300F V2

Czy ktoś ma taki fotel i go poleca?

Polecacie jakiś fotel?

4 odpowiedzi

0 głosów
odpowiedź 22 listopada 2020 przez kondzix_ez Obywatel (1,930 p.)

W takiej cenie lepiej kupić diablo hairs tu masz podobny fotel z diablo. A jak ci aż tak zależy na allegro to z diablo też coś tam znajdziesz. Za taką cenę diablo odwdzięczy się wygodą.

komentarz 3 kwietnia 2021 przez Daniel Zbrzeski Nowicjusz (100 p.)
spoko jest genesis nitro 550. Mam niebiesko -czarny. wygodny, ma regulowane podłokietniki, oparcie, tryb bujania. Ja tam jestem zadowolony
0 głosów
odpowiedź 6 kwietnia 2021 przez Tomek Gibon Nowicjusz (140 p.)
Genesis ma ogólnie dobre fotele jak kiedyś czytałem, sam z tego powodu kupiłem mojemu młodemu, ale specjalnie podświetlany TRIT 600 RGB - mega wygląd, młody zachwycony bo robi wrażenie głownie w przycinionym pokoju

do tego da sie dostosować do każdego wzrostu i wagi , mega wygoda, daje rade i kilka rodzin w komforcie wytrzyma, bujany, same zalety. Ale wiem że też te tańśze bez podświetlenia są git i mega wygodne i wytrzyma le, kumpel kupił i też chwali
0 głosów
odpowiedź 6 kwietnia 2021 przez Wiciorny Ekspert (279,870 p.)
Powiem tak, ostatnimi czasy szukałem. Nawet tutaj na forum pytałem.
Generalnie jeśli wybór jest na gamingowy, a nie ogólnie w budżecie, to tutaj porównywałem klasyczne jak np z IKEI MARKUS, ale ostatecznie padło na DIABLO X-HAIR Normal wersje.

Mam juz 4 miesiące : jestem zadowolony
- wygodny fotel, ładny, stabilny,  łatwy mątarz

Co może być minusem? To że jest to ekoskóra i w lecie można się przyklejać na razie tego nie doświadczyłem
Dodatkowo jest solidny i wytrzymały, też szeroki więc każda dupka się zmieści
komentarz 5 października 2021 przez limali Nowicjusz (100 p.)
Ja mam Genesis Nitro 880, bardzo fajny, wygodny fotel z siedziskiem z eco skóry
komentarz 3 września 2022 przez Polinezka Nowicjusz (100 p.)

@Wiciorny, Ten nowy Genesis jest spoko Astat 700, mega wygodny fotel i do pracy i do grania

0 głosów
odpowiedź 3 września 2022 przez manjaro Nałogowiec (37,390 p.)

Krzesło gamingowe Diablo One coś tam wytrzymało u mnie miesiąc i zaczęła pękać skóra. Po około roku połamało się całe najpierw oparcia a na końcu (metalowe!!!) oparcie, uważam je za straszny badziew. Niby ważę 100 kg ale ono miało wytrzymałość 150 więc powinno wytrzymać a nie wytrzymało.

Następny fotel jaki kupiłem to fotel biurowy Tjele z Jyska na 110 kg wytrzymałości. Służy mi póltora roku i nie ma śladu użytkowania. Jestem z niego mega zadowolony. Plusy to takie że bardzo komfortowe i wygodne. Diablo to przy nim sztywny taboret.  Niestety minusem dużym jest brak regulacji oparcia.

Poniżej zdjęcie

image

komentarz 3 września 2022 przez manjaro Nałogowiec (37,390 p.)
Jestem bardzo ciekawy czego dotyczy zgłoszenie przy mojej odpowiedzi ;) Może się ujawni konfident i napisze co mu nie pasuje?
komentarz 3 września 2022 przez wizarddos Nałogowiec (27,450 p.)
Może data, pytanie zostało zadane prawie 2 lata temu więc to trochę odkop
komentarz 3 września 2022 przez manjaro Nałogowiec (37,390 p.)
To nie ja odkopywałem, temat wisiał w tablicy na samej górze, ktoś inny musiał odkopać. Ale nawet gdyby to czy to powód do zgłaszania? Temat  dobrego siedzenia jak najbardziej aktualny cały czas...
komentarz 3 września 2022 przez wizarddos Nałogowiec (27,450 p.)
No to nie wiem, może komentarz do odpowiedzi wyżej odkopał pytanie?

Podobne pytania

+4 głosów
1 odpowiedź 421 wizyt
pytanie zadane 21 kwietnia 2021 w Offtop przez klau_dia Nowicjusz (210 p.)
+1 głos
1 odpowiedź 886 wizyt
pytanie zadane 31 grudnia 2019 w Offtop przez piotrusk Nowicjusz (130 p.)
0 głosów
3 odpowiedzi 1,784 wizyt
pytanie zadane 3 marca 2018 w Offtop przez Marfarzar Bywalec (2,810 p.)

93,279 zapytań

142,278 odpowiedzi

322,298 komentarzy

62,600 pasjonatów

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Oto polecana książka warta uwagi.
Pełną listę książek znajdziesz tutaj

Wprowadzenie do ITsec, tom 1 Wprowadzenie do ITsec, tom 2

Można już zamawiać dwa tomy książek o ITsec pt. "Wprowadzenie do bezpieczeństwa IT" - mamy dla Was kod: pasja (użyjcie go w koszyku), dzięki któremu uzyskamy aż 15% zniżki! Dziękujemy ekipie Sekuraka za fajny rabat dla naszej Społeczności!

...