• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

question-closed Fotel gamingowy do wąskiego biurka

Aruba Cloud - Virtual Private Server VPS
0 głosów
1,803 wizyt
pytanie zadane 3 marca 2018 w Offtop przez Marfarzar Bywalec (2,810 p.)
zamknięte 25 września 2018 przez Marfarzar
Zamierzam kupić fotel gamingowy w cenie nieprzekraczającej 800 zł. Jednak szerokość na fotel w moim biurku to 48 cm, a nie chcę kupować większego biurka. Znalazłem fotel mający szerokość siedziska wynoszącą 45 cm - Diablo X-One Horn, ale jest on wykonany z materiału przy którym nasza skóra się bardziej poci w lato. Dodatkowo do szerokości siedziska dochodzą podłokietniki przez co fotel nie zmieści się w moim biurku. Można ich nie montować w takim fotelu? Znacie fotel gamingowy, który wsuwałby się do takiego biurka i był z mareriału przystosowanego na lato ?
komentarz zamknięcia: Zakupiłem AKRACING Gaming Chair K7012
komentarz 3 marca 2018 przez Secrus Nałogowiec (32,880 p.)

Za taką kwotę to lepiej kupić sobie fotel biurowy z ikei. Fotele "gamingowe"/kubełkowe, są w większości przypadków nie warte swojej ceny i dużo słabsze niż krzesło "biurowe" nawet z jakiejś no-name firmy. 

Masz tutaj filmu na YT, gdzie gość pokazuje różnice między fotelami. Dodatkowo, co tydzień (średnio) pokazuje kolejny model takiego fotela i opowiada czemu warto/nie warto kupić takie fotele. Przejrzyj filmy, które ma o fotelach na swoim kanale i zdecyduj czy serio warto w coś takiego zainwestować.

3 odpowiedzi

0 głosów
odpowiedź 6 marca 2018 przez maxx Początkujący (440 p.)
wybrane 5 stycznia 2019 przez Marfarzar

Najlepsza
Duże masz wymagania. :) Chyba nie ma wielu takich foteli, Z tego co widzę na halmarze, najwęższy ma 55 cm. (defender).
+1 głos
odpowiedź 3 marca 2018 przez maciej.tokarz Nałogowiec (27,260 p.)

Nie bardzo rozumiem o co chodzi z tymi fotelami dla graczy - znaczy domyślam się, że skilla ma się lepszego zapewne ;-)

Do 800 PLN znajdziesz na przykład taki fotel rodzimej firmy Profim, który powinien pasować.

M.

komentarz 3 marca 2018 przez Marfarzar Bywalec (2,810 p.)
Wyglądem bardziej podobają mi się fotele gamingowe. Jednak zapomniałem o szerokości nóżek fotela, których rozstawienie jest szersze od siedziska. Więc chyba do tego biurka nie znajdę odpowiedniego fotela :/ Czy przy korzystaniu z komputera lub robienia czegoś na biurku, mając taki fotel gamingowy, wsuwacie się fotelem do biurka, by być bliżej? Oczywiście, jeżeli ktoś ma takie biurko, że z dwóch stron na dole są szafki
komentarz 3 marca 2018 przez maciej.tokarz Nałogowiec (27,260 p.)
Poszperaj w necie za optymalną pozycją przy pracy/graniu z komputerem - sam wiesz najlepiej co potrzebujesz.

M.
0 głosów
odpowiedź 19 marca 2018 przez Marfarzar Bywalec (2,810 p.)
Po waszych i innych opiniach w internecie zdecydowałem się na fotel biurowy, początkowo miał to być MARKUS, ale on jest bardzo szeroki - 62 cm. Może ktoś zna fotel do takiego biurka? https://www.bodzio.pl/produkt/biurko-amadis-bialo-czarny-1700 Szerokość między tymi półkami wynosi właśnie do 50 cm (około 48 cm).

Podobne pytania

0 głosów
4 odpowiedzi 1,649 wizyt
pytanie zadane 22 listopada 2020 w Offtop przez Paweł123 Nałogowiec (33,540 p.)
+1 głos
1 odpowiedź 896 wizyt
pytanie zadane 31 grudnia 2019 w Offtop przez piotrusk Nowicjusz (130 p.)
+4 głosów
1 odpowiedź 421 wizyt
pytanie zadane 21 kwietnia 2021 w Offtop przez klau_dia Nowicjusz (210 p.)

93,327 zapytań

142,323 odpowiedzi

322,397 komentarzy

62,657 pasjonatów

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Oto polecana książka warta uwagi.
Pełną listę książek znajdziesz tutaj

Wprowadzenie do ITsec, tom 1 Wprowadzenie do ITsec, tom 2

Można już zamawiać dwa tomy książek o ITsec pt. "Wprowadzenie do bezpieczeństwa IT" - mamy dla Was kod: pasja (użyjcie go w koszyku), dzięki któremu uzyskamy aż 15% zniżki! Dziękujemy ekipie Sekuraka za fajny rabat dla naszej Społeczności!

...