• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

Szukam zleceń PHP, Laravel, HTML, CSS, JS

0 głosów
597 wizyt
pytanie zadane 10 czerwca 2020 w Ogłoszenia, zlecenia przez ciolinii Nowicjusz (220 p.)
edycja 10 czerwca 2020 przez ciolinii
Cześć!

Szukam pracy / zleceń / projektów związanych z tworzeniem aplikacji internetowych. Chętnie dołączę do jakiejś ekipy zajmującej się ciekawymi projektami. Do tej pory pracowałem na stacku PHP + Laravel i trochę Python + Django. Link do gita podeślę na priv.

5 odpowiedzi

+2 głosów
odpowiedź 10 czerwca 2020 przez Tomek Sochacki Ekspert (227,490 p.)
Wg mnie lepiej podjąć współpracę z jakąś firmą corpo czy software house i być tylko developerem bez tej całej otoczki szukania zleceń, rozliczen itp. Ale oczywiście co kto woli ;) nie myślałeś o pracy po prostu zdalnie dla jakies firmy?
komentarz 10 czerwca 2020 przez ciolinii Nowicjusz (220 p.)
Praca na etacie oczywiście też wchodzi w grę, ale ze względu na studia będę miał właściwie jedynie 3 miesiące czasu na pracę w pełnym wymiarze
+1 głos
odpowiedź 10 czerwca 2020 przez XiverKi Bywalec (2,050 p.)
Przykro mi to mówić ale ludzi takich jak Ty są tysiące.
Szanse na znalezienie czegokolwiek w ten sposób są nikłe.
2
komentarz 10 czerwca 2020 przez Tomek Sochacki Ekspert (227,490 p.)
Nie wiemy nic o doświadczeniu i wiedzy Kolegi więc byłbym ostrożny w takich opiniach :)
komentarz 14 czerwca 2020 przez XiverKi Bywalec (2,050 p.)
chyba moja wiadomość zostałą źle odebrana, w zadnych wypadku nie chcialem nikgo zhejtowac czy wyśmiać. to tylko sugestia, chodzilo mi wlasnie o to, że ten wpis nic nam nie mowi.

mialem raczej na mysli, ze jest masa ludzi, którzy oglaszaja sie bez podawania informacji na swoj temat.
komentarz 7 sierpnia 2020 przez pvalue Dyskutant (8,720 p.)

@XiverKi, jezeli faktycznie tylu ich jest trzeba stworzyć team do rozwiązywania problemów, ludzie różnie pracują Full-Time jest mało osób, więszkosć chce dorobić half -time.

A szukanie zleceń to już inna para kaloszy, najcześciej są od tego wyspecjalizowane osoby które wertuja internet.

Albo załóż agencje ale to już się wiąże z dużym nakładem finansowym

0 głosów
odpowiedź 12 czerwca 2020 przez Rafał Guzik Nowicjusz (140 p.)
A co potrafisz to wszystko jeśli tak to napisz na PRIV nie będę tu pisał bo już cię chęjtują a mnie zliczują
0 głosów
odpowiedź 6 sierpnia 2020 przez dream89 Nowicjusz (140 p.)
Jeśli szukasz pracy w Wawie to podeślij CV/githuba na mój adres: alina.dudzic@solvee.pl
0 głosów
odpowiedź 6 sierpnia 2020 przez pvalue Dyskutant (8,720 p.)

Podobne pytania

+4 głosów
2 odpowiedzi 547 wizyt
0 głosów
1 odpowiedź 116 wizyt
0 głosów
0 odpowiedzi 396 wizyt
pytanie zadane 9 czerwca 2023 w Ogłoszenia, zlecenia przez Nudzi mi się Gaduła (4,460 p.)

93,424 zapytań

142,421 odpowiedzi

322,643 komentarzy

62,782 pasjonatów

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Oto polecana książka warta uwagi.
Pełną listę książek znajdziesz tutaj

VMware Cloud PRO - przenieś swoją infrastrukturę IT do chmury
...