• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

Chętnie podejmę się zlecenia w PHP7 i SQL - [zdalnie]

42 Warsaw Coding Academy
0 głosów
153 wizyt
pytanie zadane 27 kwietnia 2020 w Ogłoszenia, zlecenia przez RuinyOdbudowane Początkujący (330 p.)
Wiąże się z przyszłością internetu.

Jestem osobą solidną i wykonuje ze starannością powierzone mi zlecenia.
Chętnie podejmę się nowych programistycznych wyzwań.

Jestem pełnym pasji Fullstack Web Developerem (programistą technologii internetu) z ponad rocznym nieetatowym doświadczeniem w tworzeniu komercyjnych i niekomercyjnych aplikacji internetowych i systemów informatycznych opartych o bazę danych.

Wykonuje zdalnie głównie strony internetowe, aplikacje i systemy informatyczne oparte o standard HTML5 i kaskadowe arkusze stylów CSS3. Tworzę do nich skrypty w języku JavaScript bez użycia JQuery. Znam i wykorzystuje język PHP7 włącznie z obsługą relacyjnych baz danych MySQL i wykorzystuje PDO. Dbam o bezpieczeństwo systemów informatycznych. Wykorzystuje na co dzień system kontroli wersji GIT i potrafię tworzyć aplikacje oparte o wzorzec MVC OOP bez użycia gotowych rozwiązań. Korzystałem z AJAX'a.

Wykonuje projekty sam od podstaw na życzenie klienta w celu zdobycia jeszcze większego doświadczenia. Podpisuje umowy o dzieło korzystne dla obu stron. Gdy firma tego potrzebuje wystawiam fakturę VAT za pośrednictwem UseMe. Preferuje pierwszy kontakt e-mail,a potem na wybranym komunikatorze do pracy w zespole najlepiej Twist lub Slack przy dłuższych współpracach.

Po otrzymaniu wiadomości wyceniam i przybliżam średni czas oczekiwania na rozwiązanie. Bardzo proszę jak najbardziej możliwie opisywać oczekiwania względem programów. Wymagam by przejrzyście opisać specyfikacje potencjalnej aplikacji. Przy dużych i czasochłonnych wyzwaniach wymagam zaliczek. Gdy coś jest dla mnie za trudne do wykonania uczciwie to stwierdzam i nie podejmuję się zlecenia.

dominik_zywot@o2.pl
komentarz 27 kwietnia 2020 przez Ehlert Ekspert (215,010 p.)
Przydałby się github.

Zaloguj lub zarejestruj się, aby odpowiedzieć na to pytanie.

Podobne pytania

0 głosów
2 odpowiedzi 509 wizyt
pytanie zadane 14 maja 2018 w Nasze projekty przez niezalogowany
0 głosów
1 odpowiedź 83 wizyt
+4 głosów
2 odpowiedzi 542 wizyt

93,382 zapytań

142,381 odpowiedzi

322,538 komentarzy

62,738 pasjonatów

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Oto polecana książka warta uwagi.
Pełną listę książek znajdziesz tutaj

VMware Cloud PRO - przenieś swoją infrastrukturę IT do chmury
...