W skrócie
Zajmuje się programowaniem komercyjnie od trochę ponad 3 lat, głównie w języku C#
Mam doświadczenie z .net core, asp.net, entity frameworkiem + podstawową, ale do tej pory w pełni wystarczającą wiedzę z baz danych
W międzyczasie uczyłem się hobbystycznie reacta i angulara, obecnie od początku 2021 roku pracuje jako fullstack c#+angular
Dodatkowo mam kolegę z dobrą wiedzą z technologii o których wyżej wspomniałem, za wyjątkiem reacta i angulara + z mniejszym doświadczeniem komercyjnym
Mam JDG - mogę wystawić fakturę
Szukam projektu przy którym byłaby dłuższa współpraca, nie interesują mnie mini zlecenia na jeden wieczór, wolę projekt do rozwijania przez najlepiej kilka miesięcy, z płatnością po osiągnięciu określonych etapów rozwoju projektu lub po wykonaniu konkretnych modułów (z tym się już dogadamy)
Interesują mnie zarówno zlecenia, jak i współprace za udział w zyskach, pod warunkiem że udział w zyskach będzie uczciwy (nie zgodzę się na 50% zysków, jeśli będę robił 99% roboty), oraz projekt uznam za zyskowny
Na początku wspomniałem o koledze - mogę robić zlecenie samodzielnie, ale jeśli byłoby na to zapotrzebowanie, możemy rozwijać projekt wspólnie
Dla osób technicznych -> projekt open source który projektowałem i którym zarządzałem przez rok (końcówka 2019 i większość 2020)
https://github.com/Devscord-Team/Watchman - bot do zarządzania serwerami discorda
Wraz z kolegą zajmowaliśmy się tworzeniem kluczowych funkcjonalności, takich jak system statystyk, system wykrywania spamu, system mapowania komend na nasze modele danych itd
W projekcie pomagali nam inni programiści, głównie początkujący chcący się nauczyć czegoś więcej o rozwijaniu oprogramowania - zajmowali się głównie pobocznymi funkcjonalnościami lub usprawnianiem istniejących