• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

Szukamy z kolegą zleceń / współpracy - programista fullstack .NET

Aruba Cloud - Virtual Private Server VPS
+4 głosów
532 wizyt
pytanie zadane 5 kwietnia 2021 w Ogłoszenia, zlecenia przez marcin99b Szeryf (84,170 p.)
edycja 6 grudnia 2021 przez marcin99b
W skrócie
Zajmuje się programowaniem komercyjnie od trochę ponad 3 lat, głównie w języku C#
Mam doświadczenie z .net core, asp.net, entity frameworkiem + podstawową, ale do tej pory w pełni wystarczającą wiedzę z baz danych
W międzyczasie uczyłem się hobbystycznie reacta i angulara, obecnie od początku 2021 roku pracuje jako fullstack c#+angular
Dodatkowo mam kolegę z dobrą wiedzą z technologii o których wyżej wspomniałem, za wyjątkiem reacta i angulara + z mniejszym doświadczeniem komercyjnym

Mam JDG - mogę wystawić fakturę

Szukam projektu przy którym byłaby dłuższa współpraca, nie interesują mnie mini zlecenia na jeden wieczór, wolę projekt do rozwijania przez najlepiej kilka miesięcy, z płatnością po osiągnięciu określonych etapów rozwoju projektu lub po wykonaniu konkretnych modułów (z tym się już dogadamy)

Interesują mnie zarówno zlecenia, jak i współprace za udział w zyskach, pod warunkiem że udział w zyskach będzie uczciwy (nie zgodzę się na 50% zysków, jeśli będę robił 99% roboty), oraz projekt uznam za zyskowny

Na początku wspomniałem o koledze - mogę robić zlecenie samodzielnie, ale jeśli byłoby na to zapotrzebowanie, możemy rozwijać projekt wspólnie

Dla osób technicznych -> projekt open source który projektowałem i którym zarządzałem przez rok (końcówka 2019 i większość 2020)
https://github.com/Devscord-Team/Watchman - bot do zarządzania serwerami discorda
Wraz z kolegą zajmowaliśmy się tworzeniem kluczowych funkcjonalności, takich jak system statystyk, system wykrywania spamu, system mapowania komend na nasze modele danych itd
W projekcie pomagali nam inni programiści, głównie początkujący chcący się nauczyć czegoś więcej o rozwijaniu oprogramowania - zajmowali się głównie pobocznymi funkcjonalnościami lub usprawnianiem istniejących
komentarz 13 listopada 2021 przez pionas0407 Gaduła (4,620 p.)
tak poza tematem to macie błąd:
https://github.com/Devscord-Team/Watchman/wiki/Pomoc-w-rozwoju-projektu

soon powinno być :D

Powodzenia w poszukiwaniu projektów!

2 odpowiedzi

0 głosów
odpowiedź 11 listopada 2021 przez Monika Samulak Nowicjusz (160 p.)
Hej, jeśli ogłoszenie jest dalej aktualne to mam dobry pomysł na aplikację mobilną. Z chęcią przedstawiłabym ogólny zamysł i opis projektu. Myślę, że jeśli byśmy się dogadali jest to projekt zdecydowanie długoterminowy. Gdybyś był zainteresowany napisz e-maila pod adres: monikasamulak123321@gmail.com.
0 głosów
odpowiedź 13 listopada 2021 przez reaktywny Nałogowiec (46,230 p.)
Na UseMe.eu i Oferia.pl widuję dość często zlecenia dla programistów dot NET. Ostatnio nawet w Xamarinie się pojawiały. Ale tak jeśli chodzi o ASP.net core to jest tego trochę.

Podobne pytania

0 głosów
5 odpowiedzi 563 wizyt
0 głosów
0 odpowiedzi 146 wizyt
–1 głos
0 odpowiedzi 262 wizyt

93,327 zapytań

142,323 odpowiedzi

322,397 komentarzy

62,658 pasjonatów

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Oto polecana książka warta uwagi.
Pełną listę książek znajdziesz tutaj

Wprowadzenie do ITsec, tom 1 Wprowadzenie do ITsec, tom 2

Można już zamawiać dwa tomy książek o ITsec pt. "Wprowadzenie do bezpieczeństwa IT" - mamy dla Was kod: pasja (użyjcie go w koszyku), dzięki któremu uzyskamy aż 15% zniżki! Dziękujemy ekipie Sekuraka za fajny rabat dla naszej Społeczności!

...