• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

Z ramką czy bez - co wygląda lepiej?

Aruba Cloud - Virtual Private Server VPS
0 głosów
204 wizyt
pytanie zadane 13 kwietnia 2020 w HTML i CSS przez wsnofi Bywalec (2,680 p.)

Witam, tak jak żaden inny problem techniczny, tak ten sprawil mi najwięcej problemu, bo nie ma rozwiązania doskonalego a zależy od gustu, gdzie mam podzielone zdanie w obu przypadkach.

Chodzi o dodatkowe marginesy po bokach strony dla mojej gry mmorpg, lepiej wygląda i nowocześniej z nimi czy bez nich? Czy wypelniacz w tle po bokach to pozostalosci responsewności starych stron?

przyklad:

1 odpowiedź

+1 głos
odpowiedź 15 kwietnia 2020 przez Dylekter Użytkownik (670 p.)
Według mnie bez ramek gra może wyglądać przejrzyściej i pozwolić graczom skupić się na grze. Z drugiej strony jeżeli w grze mają wyświetlać się reklamy to lepsze będą ramki aby tam wyświetlały się reklamy zamiast na ekranie gry. Pewnie dużą rolę odegra tu design strony/gry.

Podobne pytania

+1 głos
6 odpowiedzi 671 wizyt
pytanie zadane 5 października 2015 w HTML i CSS przez koder12 Nowicjusz (170 p.)
0 głosów
11 odpowiedzi 671 wizyt
pytanie zadane 11 sierpnia 2015 w Sprawy forum przez krecik1334 Maniak (58,390 p.)
0 głosów
1 odpowiedź 393 wizyt
pytanie zadane 3 marca 2017 w Systemy CMS przez Łukasz Sendecki Początkujący (270 p.)

93,264 zapytań

142,260 odpowiedzi

322,234 komentarzy

62,582 pasjonatów

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Oto polecana książka warta uwagi.
Pełną listę książek znajdziesz tutaj

Wprowadzenie do ITsec, tom 1 Wprowadzenie do ITsec, tom 2

Można już zamawiać dwa tomy książek o ITsec pt. "Wprowadzenie do bezpieczeństwa IT" - mamy dla Was kod: pasja (użyjcie go w koszyku), dzięki któremu uzyskamy aż 15% zniżki! Dziękujemy ekipie Sekuraka za fajny rabat dla naszej Społeczności!

...