Wiatm. Kupiłem sobie mowego laptopa Lenovo Legion Y540-17IRH-PG0. Zainstalowałem sobie na nim sysrem operacyjny, następnie przyszedł czas na sterowniki. Pobrałem je ze strony producenta LINK. Wszystko działa ok pozawyjątkiem karty graficznej Nvidia Geforce GTX 1650 która w nim jest. Sterownik do karty graficznej ze strony producenta instaluje się... wszystko przebiegło pomyślnie i tyle. W menedzerze urządzeń mam tylko podstawową karte microsoft... nawet rozdzielczości ekranu nie moge zmienić. Postanowiłem pobrać sterowniki ze strony nvidii ale wyskoczył mi błąd z komunikatem "sterownik graficzny nie mógł odnaleźć zgodnego sprzętu graficznego". Wciska przycisk szukaj w poszukiwaniu zmian sprzętu ale nic nie pomaga, podobnie jak wciśnięcie przycisku pokaż ukryte urządzenia. Korzystałem z pomocy drive boostera który niewiele zdziałał. Dwa razy instalowałem system jest to samo. Nw co mam robić czy na gwarancje czy co? Geforce experience nie może pobrać zalecanego sterownika. Sterowniki od chipsetu mam jakby co.