programowanie ale to jest dla mnie zatrudne i samemu nie dam rady tego sie nauczyc
akurat to jest chyba najłatwiejsze do samodzielnej nauki... masz gotowe tutoriale od A do Z, dużą społeczność itp. Z czym dokładnie miałeś problem w programowaniu?
@marcin99b, Tak chce sam z siebie lubię to interesuje mnie to, całe IT, tylko nie wiem jak się do tego zabrać zeby zacząć się uczyć w 100%, jak się uczyć zeby coś z tego wynieść oglądanie filmów czytanie książek
tylko nie wiem jak się do tego zabrać zeby zacząć się uczyć w 100%, jak się uczyć zeby coś z tego wynieść oglądanie filmów czytanie książek
to brzmi jakbyś prosił o przepis na tzw. motywację, a raczej urojoną motywację, bo czegoś takiego tak naprawdę nie ma :)
Po prostu weź do ręki książkę albo tutorial np. z baz danych, poucz się podstaw i zacznij robić własne rzeczy, np. własną bazę, poćwicz relacyjność, zapytania, administrację bazy itp. Nic trudnego, tylko trzeba po prostu chcieć, tak naprawdę to sprawa jest banalnie prosta - albo chcesz się uczyć albo nie :) nie ma tu kompletnie żadnych szarości... jeden-zero.
93,740 zapytań
142,675 odpowiedzi
323,294 komentarzy
63,319 pasjonatów
Motyw:
Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡
Oto polecana książka warta uwagi.Pełną listę książek znajdziesz tutaj
Aby uzyskać rabat -10%, użyjcie kodu pasja-linux, wpisując go w specjalne pole w koszyku.