• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

Api google maps - "ups coś poszło nie tak"

0 głosów
1,866 wizyt
pytanie zadane 12 czerwca 2018 w Inne języki przez Jarver Użytkownik (820 p.)

Hej :) Mam drobny problem z API i ładowaniem się mapy na mojej stronie gdyby ktoś mógł mi doradzić co robię źle :/ będę wdzięczny. To tak stronę buduję przy użyciu Joomli gdzie wstawiłem moduł w którym ustawiłem swoje api wygenerowane w sposób jak na filmiku.

W efekcie po wklejeniu otrzymanego kodu do zakładki Googlemaps API Key i odświeżeniu strony otrzymuje taki efekt:

Dodam że o API dowiedziałem się dopiero dziś ^^ więc jest to dla mnie całkiem nowy temat, proszę o wyrozumiałość, rady, pomoc :D Dzięki z góry!

PS. Przepraszam jeżeli kategoria została źle podana, no ale nie miałem pomysłu gdzie wrzucić pytanie z joomli no które jest powiązane co by nie było z budową stron html.

komentarz 12 czerwca 2018 przez Jarver Użytkownik (820 p.)
edycja 12 czerwca 2018 przez Arkadiusz Waluk

1 odpowiedź

+1 głos
odpowiedź 12 czerwca 2018 przez cz3ran Stary wyjadacz (13,380 p.)
Google map wymaga teraz autoryzacji użytkonika - tuaj poczytasz sobie więcej https://developers.google.com/maps/premium/previous-licenses/clientside/auth.

Podobne pytania

0 głosów
5 odpowiedzi 2,544 wizyt
pytanie zadane 14 czerwca 2018 w HTML i CSS przez KamilloPL Gaduła (3,470 p.)
0 głosów
1 odpowiedź 1,252 wizyt
pytanie zadane 22 września 2018 w Sieci komputerowe, internet przez MacMarek Nowicjusz (120 p.)
0 głosów
0 odpowiedzi 261 wizyt
pytanie zadane 14 listopada 2017 w Inne języki przez ebo96rok Bywalec (2,980 p.)

93,740 zapytań

142,675 odpowiedzi

323,294 komentarzy

63,319 pasjonatów

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Oto polecana książka warta uwagi.
Pełną listę książek znajdziesz tutaj

Twierdza Linux. Bezpieczeństwo dla dociekliwych

Aby uzyskać rabat -10%, użyjcie kodu pasja-linux, wpisując go w specjalne pole w koszyku.

...