• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

Jak sie ogłaszać najlepiej?

Object Storage Arubacloud
0 głosów
321 wizyt
pytanie zadane 9 sierpnia 2017 w Rozwój zawodowy, nauka, praca przez Parce1984 Nowicjusz (120 p.)
Jestem poczatkujacy,dlatego nie wiem jak sie oglosic w ogloszeniach zeby miec jakies zlecenia,przydalaby sie jakakolwiek kasa.Obecnie umiem C++,HTML,CSS,JS.  C objektowy rozpoczalem nauke i dosc mi sie podoba.Najchetniej lubie robic CSS/HTML.Co moglbym oferować? i jak to napisać ?szukam jakichkolwiek zlecen,portfolio moge zrobic, mam juz domene z imieniem/nazwiskiem no i co dalej?

2 odpowiedzi

0 głosów
odpowiedź 9 sierpnia 2017 przez Benek Szeryf (91,010 p.)
Zrób porządne portfolio i idź na rozmowę kwalifikacyjną. Ponadto byłbym ostrożny z tym co umiesz, bo zwykle jak się ma już jakieś programy napisane, to człowiek wie co z tym zrobić i w którą stronę pójść, by były z tego pieniądze.
komentarz 9 sierpnia 2017 przez Parce1984 Nowicjusz (120 p.)
"Zwykle" to ludzie pisza glupoty w internecie. nie jestem zwykly i nie szukam pracy jak sobie wiekszosc wyobraza,interesuje mnie freelancerka tylko.
komentarz 9 sierpnia 2017 przez Benek Szeryf (91,010 p.)
W takim razie porządne portfolio oraz poprawna pisownia ogłoszeń, aczkolwiek konkurencja jest ogromna. Z tego powodu niektórzy rozpoczynają od tworzenia projektów dla znajomych swoich znajomych.
komentarz 17 sierpnia 2017 przez Parce1984 Nowicjusz (120 p.)
Jak narazie 400zl zarobilem na czym innym...na 2 dealach.

Co do portfolio to bedą tam działy klikalne:

1) "moje projekty" >

szablony stron www przeze mnie zrobionych

2)"logo" >

tutaj lista logo rożnych do roznych firm

dobry jestem w ltumaczeniu z angielskiego albo pisaniu po angielsku jak to wykorzystać?szczegolnie lubie czytac glosno po angielsku i nagrywac.
0 głosów
odpowiedź 9 sierpnia 2017 przez CjanciK Bywalec (2,970 p.)
Cześć,

Zarejestruj się na freelancer.com bądź na ofertia.pl.

Tam jest kupa ofert ze zleceniami więc pewnie i ty znajdziesz coś dla siebie.
komentarz 17 sierpnia 2017 przez Parce1984 Nowicjusz (120 p.)
ofertia.pl została porzucona przez właściciela, A na tej drugiej się zarejestrowałem. Jakby ktoś z was miał jakieś zlecenia na CSS(ostatecznie moze byc czesc PHP z MYSQl albo cokolwiek z językiem angielskim to za niższą cenę zrobie.

Podobne pytania

+2 głosów
2 odpowiedzi 1,308 wizyt
+1 głos
4 odpowiedzi 240 wizyt
pytanie zadane 15 lutego w HTML i CSS przez pigi98 Nowicjusz (190 p.)
0 głosów
2 odpowiedzi 144 wizyt
pytanie zadane 8 lipca 2020 w HTML i CSS przez ShadoWs Bywalec (2,800 p.)

92,575 zapytań

141,424 odpowiedzi

319,649 komentarzy

61,960 pasjonatów

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Oto polecana książka warta uwagi.
Pełną listę książek znajdziesz tutaj.

Akademia Sekuraka

Kolejna edycja największej imprezy hakerskiej w Polsce, czyli Mega Sekurak Hacking Party odbędzie się już 20 maja 2024r. Z tej okazji mamy dla Was kod: pasjamshp - jeżeli wpiszecie go w koszyku, to wówczas otrzymacie 40% zniżki na bilet w wersji standard!

Więcej informacji na temat imprezy znajdziecie tutaj. Dziękujemy ekipie Sekuraka za taką fajną zniżkę dla wszystkich Pasjonatów!

Akademia Sekuraka

Niedawno wystartował dodruk tej świetnej, rozchwytywanej książki (około 940 stron). Mamy dla Was kod: pasja (wpiszcie go w koszyku), dzięki któremu otrzymujemy 10% zniżki - dziękujemy zaprzyjaźnionej ekipie Sekuraka za taki bonus dla Pasjonatów! Książka to pierwszy tom z serii o ITsec, który łagodnie wprowadzi w świat bezpieczeństwa IT każdą osobę - warto, polecamy!

...