• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

Pomocniczek - Darmowa pomoc dla każdego ucznia! [ANDROID]

+1 głos
841 wizyt
pytanie zadane 3 grudnia 2016 w Nasze projekty przez WaxerStudio Bywalec (2,070 p.)

Witam chciałbym zaprezentować moją darmową pomoc dla każdego ucznia :)

Pomocniczek pozwala na wykonywanie obliczeń z takich działów jak: Pola, Obwody, Objętości, Ułamki, Potęgi, Pierwiastki. Zaprezentowany jest pełen sposób rozwiązywania danego zadania. Biorąc za przykład obliczanie pola prostokąta oprócz wprowadzenia danych, użytkownik zyskuje możliwość zmiany i automatycznego przeliczenia jednostek np. m na cm, mm na km itd.

https://play.google.com/store/apps/details?id=pl.waxer.pomocniczek

Dodatkowo Pomocniczek pozwala także, na rozwiązanie zadań z fizyki. Mamy tu nie tylko możliwość obliczeń wzorów z działów: Kinematyka, Dynamika, Praca, Moc, Energia, Prąd Elektryczny, ale także możemy sięgnąć też po definicje. Tutaj również istnieje możliwość zamiany jednostek i ich automatycznego przeliczania.

'

5
komentarz 3 grudnia 2016 przez niezalogowany
Już czwarty raz go prezentujesz :|
1
komentarz 3 grudnia 2016 przez Eryk Andrzejewski Mędrzec (164,260 p.)
Dokładnie, dowodem może być to, że do teraz go mam na tablecie :)
komentarz 3 grudnia 2016 przez Arkadiusz Waluk Ekspert (290,910 p.)
No właśnie, być może to ciekawa aplikacja, ale ileż razy można pokazywać to samo? Jeśli chodzi Ci o rozgłos i reklamę to też rozumiem, chciałbyś przyciągnąć jak najwięcej użytkowników, ale my jako forum nie chcemy tutaj spamu, a tak powoli zaczynają wyglądać Twoje posty. Nie pisz już więc proszę kolejnych tematów o tym samym.
1

Faktycznie, już 5 postów o tym samym:

No, dokładniej 4, bo "Ocena plakatu dot. aplikacji na Androida" jest pytaniem o ocenę PLAKATU dotyczącym aplikacji na Androida, a nie samej aplikacji, więc pytanie dotyczy nie aplikacji, a grafiki, no ale się zgadzam.
No ale reklama apki tam jest ;)
Tylko że mi chodziło o to, że plakat appki można było umieścić w osobnym wątku, niż sama appka i to by nie było takie powielanie prezentacji. No ale w sumie tak, reklama tam też jest :|

2 odpowiedzi

0 głosów
odpowiedź 3 grudnia 2016 przez niezalogowany
Spoko, nazwa skojarzyła mi się z "Pobieraczkiem" (czyli złe skojarzenie), a tak to wygląda jak ubogi Wolfram Alpha ;)

Ale jak na darmową aplikację to całość wygląda ok
komentarz 3 grudnia 2016 przez criss Mędrzec (172,570 p.)

Spoko, nazwa skojarzyła mi się z "Pobieraczkiem"

Same :D 

0 głosów
odpowiedź 3 grudnia 2016 przez spokojny Nałogowiec (28,610 p.)
Fajne i ciekawe, długo się uczyłeś Javy i Androida aby to napisać.

Podobne pytania

0 głosów
1 odpowiedź 1,638 wizyt
0 głosów
1 odpowiedź 276 wizyt
0 głosów
4 odpowiedzi 6,188 wizyt

93,604 zapytań

142,529 odpowiedzi

322,997 komentarzy

63,092 pasjonatów

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Oto polecana książka warta uwagi.
Pełną listę książek znajdziesz tutaj

Kursy INF.02 i INF.03
...