Ocenię wygląd strony jeśli o taką ocenę ci chodziło :)
Lecąc od góry :
1. Ładnie prezentujący się napis MyAppsAndroid.pl
2.Menu : Kontakt odłączony od reszty przycisków, jeśli taki miał być efekt to zmień to bo wygląda to lekko mówiąc strasznie :) Elementy menu nie są wyśrodkowane ani w pionie ani w poziomie. Myślę, że dobrym wyborem będzie wybranie lepszej czcionki (chociażby z google fonts'a ) :) Dwa paski w jaskrawych kolorach wyglądają troszkę surowo i amatorsko.
3. Kafelki znajdujące się pod menu mają po prawej stronie niesymetryczny odstęp - wyśrodkuj je lub zwiększ ich szerokość lecz myślę że wyśrodkowanie będzie lepszym pomysłem."Sprawdź najnowsze recenzje aplikacji " nie zmienia koloru w przeciwieństwie do innych kafelków lub zmienia go mało zauważalnie.
4.Kafelki nie mają wyśrodkowanej w pionie zawartości. Myślę, że może to poprawić ich wygląd :) Jeśli chcesz zostać przy takim wyglądzie strony zmieniłbym czcionkę na delikatną bez ostrych krawędzi.
5.Stopka- tekst przyklejony do góry elementu :/ 0 padding, słabe dopasowanie koloru do reszty
To tak na sam początek z rzeczy które bym zmienił :) Oczywiście są to tylko moje osobiste uwagi:) nie miałem na celu urazić cię ani nic złego :)
Pozdrawiam