• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

Odpowiedzi: adrian17

2134
odpowiedzi
728
najlepszych odpowiedzi
3 głosów
odpowiedź 30 listopada 2023
Nie da się "sprawdzić zawczasu". To znaczy, jedynym 100% pewnym sposobem jest po prostu sp
0 głosów
odpowiedź 30 listopada 2023
Nie potrzebujesz tutaj żadnej tablicy. for(int i = 2; i< n; i++) { fib[i] = fib[i-1
1 głos
odpowiedź 30 listopada 2023
Nie potrzebujesz tutaj żadnych tablic. W najprostszej wersji, mógłbyś zamienić tą liczbę na stringa
0 głosów
odpowiedź 28 listopada 2023
Chodzi o to, że nie sprawdzasz czy ten klucz w ogóle jest w sesji, tylko od razu próbujesz go użyć j
0 głosów
odpowiedź 27 listopada 2023
Jakby co, tak jak ostatnim razem - usunąłem linka przez miner crypto na stronie. skąd baza  b
0 głosów
odpowiedź 25 listopada 2023
Dawno nie używałem, ale tak na intuicję, powinno być bardzo podobnie jak w L9110S. VCC1 (logika) na
1 głos
odpowiedź 22 listopada 2023
Na moje oko, to po prostu zapomniałeś o nagłówku <cmath>?
0 głosów
odpowiedź 22 listopada 2023
Jakby co, nie widać dobrze na tej rozdzielczości screenshota. Możesz wrzucić kod jako tekst tutaj?
1 głos
odpowiedź 20 listopada 2023
Zacznijmy od tego, że w ogóle nie bierzesz argumentu wejściowego. struct okno kodujLZ77() // <-
1 głos
odpowiedź 11 listopada 2023
Zaimportuj, tak samo jak moduły biblioteki standardowej. from plik import asd print(asd()) &
1 głos
odpowiedź 9 listopada 2023
Wrzuć te 4 textboxy do własnej tablicy i ją indeksuj. Jeśli nie są tworzone dynamicznie, możesz to z
1 głos
odpowiedź 8 listopada 2023
Bez wczytywania się w algorytm: pierwszy element listy nie jest alokowany dynamicznie, więc jeśli pr
0 głosów
odpowiedź 13 października 2023
Każda karta graficzna od 20 lat ma programowalne shadery/rdzenie/etc :) Może miałeś coś innego na m
4 głosów
odpowiedź 7 października 2023
To… nie stosuj :P To przecież nie jest tak że jak piszesz własną stronę to ona coś robi za Ciebie b
3 głosów
odpowiedź 6 października 2023
Patrzyłeś na to, co trafia do zmiennej 'obraz'? W jednym przypadku dla wejścia 1 2 3 4 5 6 dostaj
2 głosów
odpowiedź 5 października 2023
Oh, czyli to nie jest lista produktów, tylko log operacji. Bardzo myląca ta nazwa, sugeruję zmienić.
1 głos
odpowiedź 28 września 2023
OK, to dość subtelna różnica, ale to chyba to: long int s = abs(w1 - w2); Zamień abs na std::abs
0 głosów
odpowiedź 25 września 2023
Typowy ładny sposób robienia tego to z jakimś stosem - to znaczy, jak masz `cbrt(root(5)[sqrt(...)])
0 głosów
odpowiedź 19 września 2023
coś się krzyczy Nie napisałeś co konkretnie, ale zgaduję - okno się "zacina"? Nie powinieneś tak
2 głosów
odpowiedź 17 września 2023
keycode -> keyCode? BTW zamiast kodem liczbowym, można też prościej if (e.key == "Enter") { &

92,843 zapytań

141,782 odpowiedzi

320,858 komentarzy

62,174 pasjonatów

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Oto polecana książka warta uwagi.
Pełną listę książek znajdziesz tutaj.

...