• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

Odpowiedzi: adrian17

2134
odpowiedzi
728
najlepszych odpowiedzi
2 głosów
odpowiedź 14 stycznia
Jest tak dlatego, że w C++ie %2 dla liczb ujemnych da ujemny wynik (-1). Najprościej będzie, jeśli
1 głos
odpowiedź 14 stycznia
Chyba coś pomieszałeś. Po prostu przekaż zadeklaruj osobną funkcję dla `a` i dla `b` i je przypisz j
2 głosów
odpowiedź 10 stycznia
Nie wystarczy zwykły `git commit --amend`? Natomiast Niestety, robiąc to na stronie GitHuba nie w
1 głos
odpowiedź 8 stycznia
Nie zszedłeś na trochę za niski poziom? To znaczy: tak, odróżnianie kliknięcia od doubleclicka i kl
0 głosów
odpowiedź 7 stycznia
Jak dokładnie odpalasz flaska? Pokazuje Ci się ` * Running on (Press CTRL+C to quit) Z dokładni
0 głosów
odpowiedź 5 stycznia
Jedna obserwacja, że cpu znacznie tańsze od mobo ;) Z tego co wiem, to seria Z jest high-endowa i m
0 głosów
odpowiedź 2 stycznia
Postaw breakpointa na linii docelowej i kontynuuj do niej? Natomiast inna sprawa, że debugger to ra
0 głosów
odpowiedź 1 stycznia
Nie jestem świadom by były tutaj jakieś rewelacje, więc po prostu zależy od zadania. W większości zn
1 głos
odpowiedź 31 grudnia 2023
nawet nie mogę sobie wyobrazić jak do tego wyniku 6 6 mam dojść Hint: spójrz na swój rysunek z li
2 głosów
odpowiedź 30 grudnia 2023
Nie rozumiem co ten kod ma robić, ale no - masz pętlę która nigdy się nie kończy. Pętla czeka aż kol
0 głosów
odpowiedź 19 grudnia 2023
Szybki strzał -> https://stackoverflow.com/questions/8081623/is-dir-returns-false-even-when-it-is
1 głos
odpowiedź 15 grudnia 2023
(Rozumiem że treść zadania mówi że zakresy zbiorów są -100..100? Bo tego nie wspomniałeś) W każdym
2 głosów
odpowiedź 11 grudnia 2023
To jest jak najbardziej niedeterministyczne, tak. Może być np tak że wątek 1 będzie się robić 5s na
3 głosów
odpowiedź 9 grudnia 2023
Pomyślałem: po co za każdym razem sprawdzać i zapisywać nową, większą liczbę wylosowanych rzutów mo
2 głosów
odpowiedź 7 grudnia 2023
Najpierw to kliknij guzik w edytorze żeby naprawił Ci formatowanie, bo... wow, te wcięcia. A błąd j
0 głosów
odpowiedź 6 grudnia 2023
Pytam jak przekazać datę w zmiennej Zakładając że to jest typ `datetime` w bazie danych i MySQL w
1 głos
odpowiedź 5 grudnia 2023
Nie chodzi o punkt p1, tylko o to, że nigdzie nie widzę _implementacji_ konstruktora. (uwaga na bok
1 głos
odpowiedź 4 grudnia 2023
...ale to jest zwykły JSON. JSONa nie powinno (a w ogólności często się w ogóle nie da) parsować reg
0 głosów
odpowiedź 4 grudnia 2023
FirstScreen.SCREEN_MANAGER = screen_manager SecondScreen.SCREEN_MANAGER = screen_ma...
2 głosów
odpowiedź 30 listopada 2023
Czy serwisy tj. Onet mają prawo do wykrywania legalnych skryptów znajdujących się na stronie klient

92,840 zapytań

141,781 odpowiedzi

320,856 komentarzy

62,172 pasjonatów

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Oto polecana książka warta uwagi.
Pełną listę książek znajdziesz tutaj.

...