• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

Odpowiedzi: Fenix

240
odpowiedzi
37
najlepszych odpowiedzi
0 głosów
odpowiedź 2 października
Oczywiście, łap: Prettify
2 głosów
odpowiedź 23 września
Z czystym sercem mogę polecić Koduje, chłopaki robią dobrą robotę.    
1 głos
odpowiedź 21 września
Możesz użyć stałej w php PHP_EOL .
1 głos
odpowiedź 11 września
preg_match('%<a[^>]+class="button counter blue"[^>]*>(.*?)</a>%', $twojText, $roz...
0 głosów
odpowiedź 9 września
Możesz to zrobić za pomocą animacji css. Działa to na tej samej zasadzie co prosty slider.
0 głosów
odpowiedź 8 września
Nie jest w porządku, musisz poczytać o relacjach w bazie danych na samym początku. Np tablica, moze
2 głosów
odpowiedź 3 września
Medycyna i do tego programowanie... Musiałbyś mieć bardzo dobre koneksje na tej uczelni medycznej,
0 głosów
odpowiedź 2 września
1. To zależy, taski powinny być przypisane do jakiejś osoby, lub grupy osób, drużyny. Muszą mieć jak
0 głosów
odpowiedź 1 września
Nie wiem czy do konca rozumiem Twoj probglem, ale mozesz dac if'a i elementowi option nadac atrybut ...
1 głos
odpowiedź 1 września
Jesli wybieraz z pojemnika Jquery $() element notacja [ ], nie jest on juz elementem Jquery a zwykly...
0 głosów
odpowiedź 31 sierpnia
Wystarczy pobrac dane z checkboxow a nastepnie na tablicy danych uzyc filter i sprawdzic ilosc ...
0 głosów
odpowiedź 30 sierpnia
W sensie że:  <form> <div> <label for="file">Załącz plik </label> &lt
0 głosów
odpowiedź 30 sierpnia
Popracuj nad nazwami komórek wewnątrz tabel są bardzo nieczytelne, tak samo nazwy tabel. n
0 głosów
odpowiedź 25 sierpnia
Jak jesteś zielony to mimo wszystko postawiłbym na początek na jakiś kurs video. np TeamTreehouse. Z
0 głosów
odpowiedź 24 sierpnia
Skorzystaj z PHPOfiice . Lib aktualny, ciągle rozwijany/poprawiany.
1 głos
odpowiedź 8 sierpnia
"GitHub is a web-based Git or version control repository and Internet hosting service. It is mo...
0 głosów
odpowiedź 1 sierpnia
W printach wyświetl swoją zmienna i sam sprawdź. Najłatwiejszy sposób. A co do pytania 3 argument w
1 głos
odpowiedź 20 lipca
'=' sluzy generalnie do przypisywania wartosci. Wiec w warunku swojego if'a ustawiasz zmienna wiek n...
2 głosów
odpowiedź 15 lipca
Rozbijajac pliki na mediaqueries mozesz okreslic ktory plik css bedzie ladowany: <link rel...
0 głosów
odpowiedź 14 lipca
Aby uzyskac to za pomoca css musisz uzyc pseudo elementu ::after, oraz wlasciwosci content. Tutaj m...

39,724 zapytań

78,166 odpowiedzi

153,619 komentarzy

18,781 pasjonatów

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Oto dwie polecane książki warte uwagi. Pełną listę znajdziesz tutaj.

...