• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

Odpowiedzi: Fenix

207
odpowiedzi
32
najlepszych odpowiedzi
0 głosów
odpowiedź 22 maja
Nie ma dosłownie jasnej treści komunikatu. Jednak powinny zawierać dwie rzeczy: -informacja że stro
1 głos
odpowiedź 22 maja
Osobiście wybrałbym politechnike. Ale generalnie mówiąc, jeśli idziesz na studia z założeniem zdoby
-1 głosów
odpowiedź 21 maja
Akurat na udemy, masz dużą promocje na całkiem dobry kurs do Kotlina na początek. Click!
0 głosów
odpowiedź 21 maja
Możesz zrobić to w ten sposób: pierwszy parametr odpowiada za urla do naszej ikonki, nastepnie daje
0 głosów
odpowiedź 21 maja
Settings -> Editor -> General settings -> Other settings -> Encoding, tutaj ustawiamy ko...
0 głosów
odpowiedź 20 maja
if (passWord=="USER", "P@sw0rd") Zamiast tego if (userName === "USER" && passWord === "P@...
0 głosów
odpowiedź 19 maja
Zamień pierwsza linie na var correctAnswers = document.querySelectorAll('input[data-user="bob"]:
0 głosów
odpowiedź 19 maja
To jest Troll, czy to sie dzieje naprawde?
0 głosów
odpowiedź 18 maja
Możesz użyć technologi ajax która ma swoją implementacje w jQuery.  Ajaxa wyślij po klikni
1 głos
odpowiedź 8 maja
Łap: AI Game Programmers Guild Tutaj znajdziesz potrzebne informacje ;)
2 głosów
odpowiedź 5 maja
Zawsze gdy dzielnik jest wiekszy od liczby przez którą dzielimy, rozwiązaniem jest liczba przez któr
1 głos
odpowiedź 29 kwietnia
"Wysokość opłaty za pierwszy okres abonamentowy" - Taki o to haczyk. Po okresie 12 msc, be
0 głosów
odpowiedź 18 kwietnia
Usuń cache przeglądarki, naciśnij ctrl + f5.
1 głos
odpowiedź 13 kwietnia
Najłątwiejszą opcją jest, devtool's zaznaczyć element i przycisk delete. Można też użyć console z de
0 głosów
odpowiedź 13 kwietnia
Na początku proponuje przeczytać docs'y w jaki sposób działają w ogóle cache. Po przeczytaniu t
1 głos
odpowiedź 11 kwietnia
Może by tak przed napisaniem tematu, użyć google? stack 
0 głosów
odpowiedź 10 kwietnia
Może poprostu opakuj sobie tą tabele w forma.
0 głosów
odpowiedź 6 kwietnia
Użyj subquery w WHERE, gdzie sprawdzasz czy jest jakaś data zajeta, pomiedzy dwiema datami (BETWEEN)
0 głosów
odpowiedź 6 kwietnia
The Joy of PHP Programming: A Beginner’s Guide - Alan Forbes The PHP & MYSQL: The Missing Manua
3 głosów
odpowiedź 5 kwietnia
Tak, bedzie działać. Sam korzystam z takiej przejściówki.
...