• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

Smartfon Honor

0 głosów
522 wizyt
pytanie zadane 17 stycznia 2016 w Urządzenia mobilne przez PoProstuTomasz Początkujący (470 p.)

http://www.x-kom.pl/p/245201-smartfon-telefon-fablet-honor-4c-cherry-mini-dual-sim-czarny.html

Czy ktoś może posiada? Jak myślicie warto kupować?
Niby na cały środek od Huwawei więc to samo co we wszystkich. A parametry ma bardzo dobre i w tej cenie to chyba najlepszy wybór.

3 odpowiedzi

0 głosów
odpowiedź 17 stycznia 2016 przez secsec Mądrala (7,250 p.)
Nie znam firmy, więc nie kupiłbym. Kilka lat temu kupiłem jakiegoś no-name i szybko zakończył żywotność, co prawda postęp technologiczny jest więc nie ma co twierdzić, że może być podobnie, ale zamiast kupować no-name za ponad 6stówek rozważyłbym zakup czegoś pewnego, jak HTC. Nie pamiętam teraz dokładnie modelu, ale coś z 6 z przodu i oznaczeniem G bodajże kosztuje ok 700 zł, a w komplecie masz procesor 8 Ghz.
0 głosów
odpowiedź 17 stycznia 2016 przez radek024 Szeryf (77,160 p.)
"...rozważyłbym zakup czegoś pewnego, jak HTC..." A najlepsze jest to, ze Honor to pod firma HTC :DDDDD Taki sam stan jest pomiędzy Lenovo i Motorola. Sam smartfon jest średni wg ceny, mało znane bebechy, ogółem nic specjalnego, raczej jako zapychacz w ofertach Orange i Plusa niż jako do osobnego kupna. Osobiście zastanowilbym sie nad zenfone 5 lub motorolka Moto g starszej generacji. Ewentualnie, jeżeli chcesz pewnego producenta, moze gdzieś po taniości znajdziesz LG g2 mini, ale to mało mozliwe w tej cenie.
komentarz 17 stycznia 2016 przez PoProstuTomasz Początkujący (470 p.)
Motorola serio warta uwagi ?

Ogólnie szukam coś z dobrym aparatem. Honor kusi mnie 13mpx i nagrywanie w full HD, ale nie wiem  czy to tylko nie teoria..
komentarz 17 stycznia 2016 przez daan Pasjonat (17,640 p.)
Gdzie znalazłeś informację, że Honor jest pod firmą HTC ? :P Według mojej wiedzy jest to pod firma Huawei. Sam posiadam Honor 6 i jestem bardzo zadowolony, mógłbym go spokojnie polecić, nie wiem jak to wygląda w modelu 4c :)
komentarz 17 stycznia 2016 przez radek024 Szeryf (77,160 p.)
13Mpix to format 4:3, serio otrzymujesz 8. Nie wiem jak tam z autofocusem, ISO, dostępnymi trybami, ale nagrywanie w fullhd to glupota imo, tymbardziej ze wbudowanej jest 8gb, czyli serio 3,8 do mediów+sd pewnie do 32/64, więc zrzuty plików co 2-3 tygodnie. Motorola ma dobre bebechy, ale gorszy aparat, natomiast Zenfone ma ledwo gorsze bebechy, ale bardzo dobry aparat. Z LG duzo zalezy z jakiego andka byś korzystał.
0 głosów
odpowiedź 18 stycznia 2016 przez Czort Nałogowiec (32,500 p.)
Mój brat ma ten telefon i bardzo chwali. Bardzo dobry telefon jak za tę cenę, a Huawei to nie żaden noname tylko jedna z większych firm w tej branży. Oczywiście trzeba uważać na podróbki.

Podobne pytania

0 głosów
2 odpowiedzi 972 wizyt
pytanie zadane 16 maja 2017 w Urządzenia mobilne przez ck Obywatel (1,780 p.)
+2 głosów
3 odpowiedzi 894 wizyt
pytanie zadane 18 marca 2024 w Urządzenia mobilne przez J0ker Pasjonat (15,530 p.)
0 głosów
1 odpowiedź 619 wizyt
pytanie zadane 5 stycznia 2022 w Urządzenia mobilne przez doskanoness Obywatel (1,240 p.)

93,741 zapytań

142,676 odpowiedzi

323,294 komentarzy

63,323 pasjonatów

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Oto polecana książka warta uwagi.
Pełną listę książek znajdziesz tutaj

Twierdza Linux. Bezpieczeństwo dla dociekliwych

Aby uzyskać rabat -10%, użyjcie kodu pasja-linux, wpisując go w specjalne pole w koszyku.

...