• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

Czego używają WebDeveloperzy?

Object Storage Arubacloud
+3 głosów
358 wizyt
pytanie zadane 10 kwietnia 2015 w Rozwój zawodowy, nauka, praca przez HaKIM Szeryf (87,590 p.)
edycja 10 kwietnia 2015 przez HaKIM

Hej. Tak jak w temacie. Jakiego programu do edycji tekstu używają  Web Developerzy?

- PhpStrom?

- Notepad++? - Wątpie.

- SublimeText?

- Atom?

- CodeAnyWhere?

 

10 odpowiedzi

+3 głosów
odpowiedź 10 kwietnia 2015 przez Benny S Obywatel (1,150 p.)
Moim zdaniem wedle własnego uznania.
komentarz 10 kwietnia 2015 przez HaKIM Szeryf (87,590 p.)
Aaa, to zarąbiście. : o
+1 głos
odpowiedź 10 kwietnia 2015 przez joker Nałogowiec (31,150 p.)
Osobiście używam Sublime Text 3. Uważam, że to bardzo dobry program, posiada podpowiadanie składni oraz ładny interfejs. Gorąco polecam.

Pozdrawiam serdecznie
+1 głos
odpowiedź 11 kwietnia 2015 przez Mizukage Pasjonat (21,750 p.)
Moim zdaniem Sublime Text 3 lub Brackets
komentarz 11 kwietnia 2015 przez HaKIM Szeryf (87,590 p.)
Dzięki. Tylko dwie osoby napisały to, co powinny. Reszta pisała co używa. A mi chodziło co użwają ludzie w firmach. :p
0 głosów
odpowiedź 10 kwietnia 2015 przez szmyt151 Bywalec (2,010 p.)

Ja używam Notepad++ i SublimeText :)

0 głosów
odpowiedź 10 kwietnia 2015 przez wejq Obywatel (1,020 p.)
najlepiej mi się pisze w vim'ie ale opanowanie go zajeło mi trochę czasu
0 głosów
odpowiedź 10 kwietnia 2015 przez Tomatosoup Pasjonat (18,530 p.)

Adobe Dreamweaver - świetny kombajn, sprawdza się do wszystkiego, ale cena odstrasza.

komentarz 10 kwietnia 2015 przez Boshi VIP (100,240 p.)
Do PHP  jeden z gorszych wyborów jakie są na rynku... PHPStorm.
0 głosów
odpowiedź 10 kwietnia 2015 przez Rodzyn Użytkownik (980 p.)
Ja SublimeText ale jeżeli jest to projekt do zrobienia online - przerobienie szablonu na stronie czy coś to CodeAnyWhere jest dobre ;) Ma obsługę SFTP, SSH, FTP itd ;) heh
0 głosów
odpowiedź 10 kwietnia 2015 przez Mateusz Analityk Stary wyjadacz (13,710 p.)
Ja używam Bluefish pod linuxa a mój kumpel informatyk visual studio 2015 tylko że nie ma sensu używać tak skomplikowanych platworm skoro wystarczy zwkły notatnik i XAMPP i notatnik.
0 głosów
odpowiedź 15 kwietnia 2015 przez Mateusz M. Początkujący (350 p.)
Obecnie NetBeans IDE.
0 głosów
odpowiedź 18 kwietnia 2015 przez pawlo12345 Użytkownik (660 p.)
Polecam takze NetBeans oraz Eclipse do programowania backendowego

Podobne pytania

+1 głos
8 odpowiedzi 2,564 wizyt
pytanie zadane 22 sierpnia 2015 w Rozwój zawodowy, nauka, praca przez sofnir Gaduła (4,690 p.)
–2 głosów
5 odpowiedzi 370 wizyt
+1 głos
2 odpowiedzi 1,581 wizyt
pytanie zadane 4 października 2015 w C# przez niezalogowany

92,579 zapytań

141,432 odpowiedzi

319,664 komentarzy

61,964 pasjonatów

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Oto polecana książka warta uwagi.
Pełną listę książek znajdziesz tutaj.

Akademia Sekuraka

Kolejna edycja największej imprezy hakerskiej w Polsce, czyli Mega Sekurak Hacking Party odbędzie się już 20 maja 2024r. Z tej okazji mamy dla Was kod: pasjamshp - jeżeli wpiszecie go w koszyku, to wówczas otrzymacie 40% zniżki na bilet w wersji standard!

Więcej informacji na temat imprezy znajdziecie tutaj. Dziękujemy ekipie Sekuraka za taką fajną zniżkę dla wszystkich Pasjonatów!

Akademia Sekuraka

Niedawno wystartował dodruk tej świetnej, rozchwytywanej książki (około 940 stron). Mamy dla Was kod: pasja (wpiszcie go w koszyku), dzięki któremu otrzymujemy 10% zniżki - dziękujemy zaprzyjaźnionej ekipie Sekuraka za taki bonus dla Pasjonatów! Książka to pierwszy tom z serii o ITsec, który łagodnie wprowadzi w świat bezpieczeństwa IT każdą osobę - warto, polecamy!

...