• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

Problem z przeglądaniem internetu na telefonie

Cloud VPS
0 głosów
207 wizyt
pytanie zadane 22 lipca 2023 w Urządzenia mobilne przez BarSki13 Obywatel (1,270 p.)
Witam,

Mam taki problem iż gdy na telefonie w google wyszukam jakąkolwiek stronę internetową i ją bym chciał włączyć, to ona się przez chwile poładuje a potem wyłączy. Nie wiem w czym tkwi problem, może ktoś z was wie o co chodzi i jak można to naprawić ?

Na telefonie mam zainstalowaną również przeglądarkę chrome i tak strony działają bez zarzutu.

Z góry dziękuję za odpowiedź

2 odpowiedzi

0 głosów
odpowiedź 22 lipca 2023 przez gsekulski Użytkownik (860 p.)
Moja mama ma podobny problem. Sprawdź, w google play czy jest aktualizacja do google. Ew w ustawieniach wyczyść aplikacje.
0 głosów
odpowiedź 26 lipca 2023 przez MichaelM Bywalec (2,980 p.)
Mam kilka propozycji:

1. Uruchom ponownie telefon

2. Przeprowadź czyszczenie niepotrzebnych plików "sprzątaczem" większość telefonów ma wbudowaną aplikacje do tego ale różnie się to nazywa

3. Wyczyść pliki cookie tu masz poradnik: https://support.google.com/accounts/answer/32050?hl=pl&co=GENIE.Platform%3DAndroid

4. Odinstaluj i zainstaluj google

5. Wykonaj skanowanie antywirusowe

6. Sprawdź w sklepie play czy masz najnowszą wersje google

7. Zresetuj ustawienia przeglądarki. Możesz to zrobić, przechodząc do ustawień telefonu, wybierając aplikację przeglądarki i wybierając opcję "Zresetuj ustawienia".

8. Wyłącz rozszerzenia w google.

Daj znać które pomoże... jeśli jakieś pomoże :).

Podobne pytania

0 głosów
1 odpowiedź 203 wizyt
pytanie zadane 13 marca 2019 w Urządzenia mobilne przez xTMx3 Obywatel (1,560 p.)
0 głosów
1 odpowiedź 468 wizyt
pytanie zadane 7 stycznia 2017 w Urządzenia mobilne przez niezalogowany
0 głosów
1 odpowiedź 157 wizyt

93,483 zapytań

142,417 odpowiedzi

322,763 komentarzy

62,895 pasjonatów

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Oto polecana książka warta uwagi.
Pełną listę książek znajdziesz tutaj

Kursy INF.02 i INF.03
...