• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

OS X śmieci po updacie

0 głosów
277 wizyt
pytanie zadane 6 września 2015 w Systemy operacyjne, programy przez niezalogowany
PYTANIE KIERUJE DO TYCH KTÓRZY SIĘ ZNAJĄ NA OS X WINDOWS I OS X TO DWA RÓŻNE SYSTEMY OPERACYJNE!

Cześć! aktualizowałem system os x 10.6.8 do os x 10.10.4 yosemite są to bardzo oddalone systemy operacyjne więc mam pytanie czy mój komputer zyskał by na wydajności gdybym zrobił czystą instalacje na sformatowanym dysku a potem przywrócił dane z time machine na świeżym systemie :D?

1 odpowiedź

0 głosów
odpowiedź 6 września 2015 przez niezalogowany
Zyskasz, ale nie dużo. 10.6 sugeruje, że sprzęt masz raczej leciwy (07/08r.?). Przez zmiany estetyczne, które zaszły już w 10.9 wielu użytkowników starszych maców narzeka na spory spadek wydajności. Co Cię w ogóle podkusiło do aktualizacji, cyferka? 10.6 to chyba ostatni OS, który coś sobą reprezentował...
komentarz 7 września 2015 przez niezalogowany
macbook pro 2010 r wydajnośc jest ok nie widze jakichś spadków co to 10.6 miejscami działa szybciej np safari

Podobne pytania

0 głosów
3 odpowiedzi 521 wizyt
pytanie zadane 18 sierpnia 2015 w Systemy operacyjne, programy przez Spider Początkujący (480 p.)
0 głosów
3 odpowiedzi 1,042 wizyt
+2 głosów
2 odpowiedzi 596 wizyt
pytanie zadane 8 października 2015 w Systemy operacyjne, programy przez Madmix Początkujący (250 p.)

93,733 zapytań

142,669 odpowiedzi

323,287 komentarzy

63,293 pasjonatów

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Oto polecana książka warta uwagi.
Pełną listę książek znajdziesz tutaj

Twierdza Linux. Bezpieczeństwo dla dociekliwych

Aby uzyskać rabat -10%, użyjcie kodu pasja-linux, wpisując go w specjalne pole w koszyku.

...