Witam, zaznaczam, że totalnie nie znam się na komputerach. Wydrukowałam coś z Excel. Plik ten zawierał mnóstwo danych ale wydrukowałam tylko 3 kolumny - co będzie widział administrator urządzenia? Czy będzie widział tylko że drukowałam z Excel z pliku X, czy będzie widział co konkretnie wydrukowałam, czyli że wydrukowałam zakres - konkretnie 3 kolumny? I drugie pytanie też dotyczące wydruków na tym samym kompie: zrobiłam print screen, wkleiłam do Painta, wycięłam zakres, który mnie interesował, zrobiłam w paint ctrl+N, bez zapisu i wkleiłam wycięty zakres, następnie wydrukowałam (bez zapisywania), potem wkleiłam następnego printa w ten sam sposób i tak kilka razy wszystko bez zapisu - czy tu też będą widzieli, co dokładnie było drukowane? Czy tylko, że coś z paint drukowałam. System na komputerze to Windows 10 albo wyższy, drukowane na urządzeniu wielofunkcyjnym Kyocera w baaardzo dużej firmie drukarka sieciowa, być może ma własną pamięć, każdy ma własny kod do drukowania tylko tego, co sam wysłał na drukarkę. Teraz mam kłopoty i nie wiem czy widzą, że wydrukowałam to co można, a nie to co zabronione. Muszę to wiedzieć by się wybronić.
Bardzo proszę o pomoc.