• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

Polecam! Tanio książki (drukowane i e-booki) można kupić

42 Warsaw Coding Academy
+3 głosów
540 wizyt
pytanie zadane 19 października 2021 w Rozwój zawodowy, nauka, praca przez VBService Ekspert (256,600 p.)

Jak w tytule. Dostałem powiadomienie na email-a o tej promocji i postanowiłem się tą widomością podzielić, może będziecie mieli okazje kupić książkę, która jeszcze niedawno była za droga dla Was.

Wpadnij na Wielkie Jesienne Książko-branie 

1 odpowiedź

+4 głosów
odpowiedź 19 października 2021 przez Wiciorny Ekspert (280,970 p.)
Co miesiąc mają takie oferty..., generalnie szkoda że co raz więcej już rezgynuje się z druku na rzecz "mobi" pdf- etc.
Ja tam uwielbiam książkę mieć, sam zapach i w ogólnie fajniej jest coś poczytać w skupieniu *gdzie u mnie po za monitorem jest większe jeśli chodzi o formy czytelniczę
Akurat fajnie, że druki sa 40%, ale często mają już ubytki tego na magazynach ja na pewne pozycje miesiące czekam, a innych juz z tego co wiem nawet nie bedzie :(
2
komentarz 19 października 2021 przez VBService Ekspert (256,600 p.)

Zgadzam się z Tobą w 100% procentach - też wolę wersję drukowaną.  smiley

1
komentarz 19 października 2021 przez Wiciorny Ekspert (280,970 p.)
co ciekawe trzeba fajnie zwrócić uwagę, na fakt... poprzez ceneo-> jak podnosi się do 40% PROMOCJA, widać żę srednio ceny książek "te górne" windują o 6-14 zł więcej :D

Najlepiej to widoczne jest w sklepach media markt itd itp.

Ale niemniej jednak widzę, że pewne pozycję i tak o te 10 zł taniej niż na rynku mozna fajna inicjatywa
1
komentarz 19 października 2021 przez doskanoness Obywatel (1,240 p.)

Kursy videopoint są fajne wink

Podobne pytania

+1 głos
1 odpowiedź 548 wizyt
+5 głosów
7 odpowiedzi 3,260 wizyt
0 głosów
1 odpowiedź 250 wizyt
pytanie zadane 23 listopada 2018 w Offtop przez Codeboy Stary wyjadacz (12,120 p.)

93,383 zapytań

142,383 odpowiedzi

322,539 komentarzy

62,745 pasjonatów

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Oto polecana książka warta uwagi.
Pełną listę książek znajdziesz tutaj

VMware Cloud PRO - przenieś swoją infrastrukturę IT do chmury
...