• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

Jak sprawić, by użytkownik mógł korzystać z mojej strony jak z aplikacji?

VPS Starter Arubacloud
+1 głos
286 wizyt
pytanie zadane 17 maja 2021 w Inne języki przez Kajetan Użytkownik (740 p.)
Witam. Ostatnio natrafiłem na kilka stron internetowych (portali), które (uruchomiane z Google na urządzeniach mobilnych) oferowały dodanie skrótu do strony na ekran główny urządzenia. Jednak system widział te skróty jako osobne aplikacje i jako takie się zachowywały - nie uruchały się w przeglądarce (nie było żadnych elementów typowych dla przeglądarek, np. ustawień czy paska wyszukiwań). Po prostu działały one jako osobne aplikacje. Ale były stronami (taki sam design itp.). Przykładowy serwis posiadający taką funkcję to WP Sportowe Fakty. Chciałbym dowiedzieć się więcej o takiej hybrydzie strony i aplikacji: jak sprawić, by moja strona mogła mieć taką funkcję?

1 odpowiedź

+3 głosów
odpowiedź 17 maja 2021 przez tkz Nałogowiec (42,020 p.)
komentarz 17 maja 2021 przez Kajetan Użytkownik (740 p.)
Dzk.

Podobne pytania

0 głosów
0 odpowiedzi 562 wizyt
0 głosów
1 odpowiedź 299 wizyt
pytanie zadane 1 czerwca 2016 w Urządzenia mobilne przez DragonCoder Nałogowiec (36,500 p.)
0 głosów
2 odpowiedzi 196 wizyt

93,024 zapytań

141,986 odpowiedzi

321,290 komentarzy

62,371 pasjonatów

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Oto polecana książka warta uwagi.
Pełną listę książek znajdziesz tutaj

Wprowadzenie do ITsec, tom 2

Można już zamawiać tom 2 książki "Wprowadzenie do bezpieczeństwa IT" - będzie to około 650 stron wiedzy o ITsec (17 rozdziałów, 14 autorów, kolorowy druk).

Planowana premiera: 30.09.2024, zaś planowana wysyłka nastąpi w drugim tygodniu października 2024.

Warto preorderować, tym bardziej, iż mamy dla Was kod: pasja (użyjcie go w koszyku), dzięki któremu uzyskamy dodatkowe 15% zniżki! Dziękujemy zaprzyjaźnionej ekipie Sekuraka za kod dla naszej Społeczności!

...