• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

,,Historia plików nie rozpoznaje tego dysku" - Nierozpoznawalny dysk HDD podczas próby dokonania kopii zapasowej

42 Warsaw Coding Academy
0 głosów
387 wizyt
pytanie zadane 6 września 2020 w Sprzęt komputerowy przez franczesko04 Nowicjusz (170 p.)

Witam smiley chciałbym się podzielić problemem, który nastąpił podczas próby dokonania kopii zapasowej na dysk HDD.

Mianowicie, stwierdziłem aby przeinstalować system i dlatego też chciałem zrobić kopię zapasową. Sęk w tym, że klikając przycisk ,,utwórz kopię zapasową" pojawia mi się coś takiego:

No dobra, a więc pewnie coś jest nie halo z dyskiem historii plików. Włączam panel sterowania, wchodzę w historię plików, a tam czeka na mnie coś takiego:

Teraz nasuwa mi się pytanie: czy mój dysk aby na pewno jest w pełni sprawny? Jakby, dlaczego dysk nie jest dostrzegany przez historię plików, choć dysk zewnętrzny HDD jest podłączony (wejście USB 3.0)? Dziwi mnie też, że zamiast tradycyjnej ikonki Seagate'a mam białą ikonę. 

Byłbym niesamowicie wdzięczny za pomoc w rozwiązaniu problemu laugh

Zaloguj lub zarejestruj się, aby odpowiedzieć na to pytanie.

Podobne pytania

0 głosów
0 odpowiedzi 245 wizyt
0 głosów
0 odpowiedzi 2,047 wizyt
0 głosów
1 odpowiedź 170 wizyt

93,377 zapytań

142,379 odpowiedzi

322,528 komentarzy

62,726 pasjonatów

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Oto polecana książka warta uwagi.
Pełną listę książek znajdziesz tutaj

VMware Cloud PRO - przenieś swoją infrastrukturę IT do chmury
...