• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

Studia informatyczne bardziej w kierunku machine learning

42 Warsaw Coding Academy
0 głosów
176 wizyt
pytanie zadane 22 maja 2020 w Ogłoszenia, zlecenia przez bbbbbbbb Użytkownik (950 p.)
Siemka, czy ktoś z forumowiczów jest lub był studentem jakieś dobrej uczelni? Myślałem o PJA w warszawie ze specjalizacją "Inteligentne Systemy Przetwarzania Danych" generalnie jestem kilka lat po liceum i naszło mnie na studia a że uczę się samodzielnie o machine learningu i deep learningu którym właśnie jest mój target to pomyślałem czy nie dobrze będzie jednak pójść na studia z racji jakiś dobrych praktyk w firmach. Mam znajomego który tam studiował, nie mam z nim kontaktu już ale mówił że spoko program z tym że wszędzie wciskają Javę, i że są duże problemy z dziekanatem i wykładowcami. Opinie w internecie na różnych portalach mówią to samo chociaż nie znalazłem opinii na temat tego właśnie tematy czyli inteligentych systemów. Może polecicie mi jakieś inne studia o tym że kierunku? Chciałbym aby był duży nacisk na matematykę i algorytmy ale i na samą praktykę pisania kodu, wiem że trzeba się uczyć samemu w domu ale jednak jak się ma kontakt z wykładowcą to można podpytać o coś np. o jakieś dodatkowe materiały do nauki.

Zaloguj lub zarejestruj się, aby odpowiedzieć na to pytanie.

Podobne pytania

0 głosów
3 odpowiedzi 522 wizyt
0 głosów
1 odpowiedź 267 wizyt
+1 głos
3 odpowiedzi 566 wizyt

93,377 zapytań

142,380 odpowiedzi

322,532 komentarzy

62,727 pasjonatów

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Oto polecana książka warta uwagi.
Pełną listę książek znajdziesz tutaj

VMware Cloud PRO - przenieś swoją infrastrukturę IT do chmury
...