• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

Aplikacja mobilna

Cloud VPS
–6 głosów
468 wizyt
pytanie zadane 21 kwietnia 2020 w JavaScript przez bbbbbbbb Użytkownik (950 p.)
W czym mogę zrobić aplikację mobilną na android i iOS?
komentarz 21 kwietnia 2020 przez jaszczomb Nowicjusz (140 p.)
Jest od groma poradników oraz informacji na ten temat w internecie. Kompletnie nie widzę sensu powielania ich.
komentarz 21 kwietnia 2020 przez bbbbbbbb Użytkownik (950 p.)
Chodzi mi o to czy ktoś ma może jakieś doświadczenia w robieniu aplikacji i mógł by mi pomóc, owszem jest sporo informacji ale dość zawiłych

I nie rozumiem co za ćwierć inteligentna małpa z zespołem downa i rozdwojeniem jaźni dala mi łapkę w dół?
3
komentarz 21 kwietnia 2020 przez Arkadiusz Waluk Ekspert (290,310 p.)

Prosiłbym jednak stanowczo, aby nie obrażać innych. Mogę za to odpowiedzieć za co prawdopodobnie te łapki się pojawiły, z resztą wspomniał już o tym @jaszczomb. Pomijając ogólnie internet, to takich pytań były dziesiątki już u nas na forum: https://www.google.com/search?q=site%3Aforum.pasja-informatyki.pl+w+czym+aplikacje+mobilne

komentarz 22 kwietnia 2020 przez bbbbbbbb Użytkownik (950 p.)
Nikogo nie obrażam tylko stwierdzam fakty jak komuś nie pasuje szczera prawda to jego problem
3
komentarz 22 kwietnia 2020 przez Eryk Andrzejewski Mędrzec (164,260 p.)

Nie, problem jest twój, bo obrażasz i w ten sposób sobie zamykasz drogę do uzyskania odpowiedzi. Zgłaszanie komentarza administratora za wiele Ci nie pomoże. cheeky

Chodzi mi o to czy ktoś ma może jakieś doświadczenia w robieniu aplikacji i mógł by mi pomóc

Może to i ja jestem tą ćwierćinteligentną małpą z dodatkowym chromosomem (choć łapki w dół nie dałem), ale absolutnie bym tego nie wydedukował po samej treści pytania, więc nie rozumiem oburzenia.

Życzę obiektywnego spojrzenia na siebie, na sprawę i na zadane pytanie.

3
komentarz 22 kwietnia 2020 przez DawidK Nałogowiec (37,910 p.)

Nikogo nie obrażam tylko stwierdzam fakty jak komuś nie pasuje szczera prawda to jego problem

I nie rozumiem co za ćwierć inteligentna małpa z zespołem downa i rozdwojeniem jaźni dala mi łapkę w dół?

Ciężkie do udowodnienia - jedna z 2 małp u której stwierdzono zespół downa nie żyje od prawie 3 miesięcy (Konako z zoo w japoni) druga jakoś od lat '70 ;)

Co do aplikacji - masz racje, jest dużo zawiłych informacji. Stosunkowo prostą 'startową' apkę (pogodynka) do zrobienia krok po kroku z opisem po polsku znajdziesz np w książce React Native Bonnie Eisenman. Powinna być do kupienia w empiku.

Zaloguj lub zarejestruj się, aby odpowiedzieć na to pytanie.

Podobne pytania

0 głosów
0 odpowiedzi 136 wizyt
pytanie zadane 18 sierpnia 2020 w OpenGL, Unity przez Sic Dyskutant (8,510 p.)
0 głosów
1 odpowiedź 595 wizyt
0 głosów
3 odpowiedzi 671 wizyt

93,488 zapytań

142,422 odpowiedzi

322,772 komentarzy

62,907 pasjonatów

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Oto polecana książka warta uwagi.
Pełną listę książek znajdziesz tutaj

Kursy INF.02 i INF.03
...