• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

Native Vue odpala app.js zamiast app.vue

VPS Starter Arubacloud
0 głosów
246 wizyt
pytanie zadane 6 lipca 2019 w JavaScript przez Greeenone Pasjonat (16,100 p.)

Hej,

Zacząłem uczyć się tworzenia natywnych apek za pomocą Vue.JS'a. Pojawił się pewnie problem na starcie któego nie mogę rozwiązać. Przy tworzeniu projektu, w folderze pojawia się plik App.js i to właśnie on jest uruchamiany. Robiłem wszystko dokładnie krok po kroku jak w kursie. Dla nauczyciela nie pojawia się ten plik i jest uruchamiane app.vue.

Po usunięciu app.js, aplikacja uruchamia się z pliku app.vue ale sypie także błędem.

Warning: ImageStore is deprecated and will be removed in a future release. To get a base64-encoded string from a local image use either of the following third-party libraries:* expo-file-system: `readAsStringAsync(filepath, 'base64')`* react-native-fs: `readFile(filepath, 'base64')`

Czy ktoś może wiej jak rozwiązać owy problem ?

1 odpowiedź

0 głosów
odpowiedź 6 lipca 2019 przez Adrian1999 Nałogowiec (34,570 p.)
A po skasowaniu pliku app.js próbowałeś uruchomić ponownie komendę "npm install" -> "npm start"?
komentarz 6 lipca 2019 przez Greeenone Pasjonat (16,100 p.)
Dzięki, pomogło !

Pojawił się tylko inny problem. Za każym razem gdy odpalam apkę, mam teraz taki warrning:

Warning: ImageStore is deprecated and will be removed in a future release. To get a base64-encoded string from a local image use either

Podobne pytania

0 głosów
0 odpowiedzi 165 wizyt
+1 głos
1 odpowiedź 253 wizyt
pytanie zadane 16 stycznia 2023 w JavaScript przez mi-20 Stary wyjadacz (13,190 p.)
0 głosów
1 odpowiedź 169 wizyt
pytanie zadane 27 czerwca 2021 w JavaScript przez mikey Użytkownik (820 p.)

93,008 zapytań

141,975 odpowiedzi

321,257 komentarzy

62,350 pasjonatów

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Oto polecana książka warta uwagi.
Pełną listę książek znajdziesz tutaj

Wprowadzenie do ITsec, tom 2

Można już zamawiać tom 2 książki "Wprowadzenie do bezpieczeństwa IT" - będzie to około 650 stron wiedzy o ITsec (17 rozdziałów, 14 autorów, kolorowy druk).

Planowana premiera: 30.09.2024, zaś planowana wysyłka nastąpi w drugim tygodniu października 2024.

Warto preorderować, tym bardziej, iż mamy dla Was kod: pasja (użyjcie go w koszyku), dzięki któremu uzyskamy dodatkowe 15% zniżki! Dziękujemy zaprzyjaźnionej ekipie Sekuraka za kod dla naszej Społeczności!

...