gotowe przekierowanie ze strony http://www.x-zone.cba.pl/logowanie.html do indexa zrobione z tym ze bedzie sie pojawiac to co zawsze czyli surowce i planety podpisane BeNzu90 z tym juz zrobie jutro bo wiem jak zrobic z tym ze czasu mi dzis nie starczy pozdrawiam
Na stronie nie ładują się obrazki. Kolory też niezbyt trafione. Właściwie nie ma za bardzo czego oceniać, wstaw jak dokończysz. Przydałoby się też jakieś wprowadzenie do tej gry, bo nie wiadomo o co chodzi. Fajnie, że się starasz i próbujesz.
mj fanpage tam jest wszystko wyjasnione co bedzie robione dalej i to nie bedzie klon ogame tylko kolejna gra z surowcami ktora jest na internecie np Alfa Ugame i takie tam podobne do tego
dlaczego u mnie to nie chce dzialac to co tu jest ? Kurs PHP odc. 2: System logowania do strony. Sesja. Wstrzykiwanie SQL kurde no panowie zamiast sie ze mnie nabijac to byscie mi pomogli to jest forum do jasnej anielki a nie "nabijanie sie z kogos challenge"
93,425 zapytań
142,421 odpowiedzi
322,647 komentarzy
62,787 pasjonatów
Motyw:
Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡
Oto polecana książka warta uwagi.Pełną listę książek znajdziesz tutaj