• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

question-closed Uruchamianie GrooveMonitor Utility przy starcie i usunięcie z listy Curse

0 głosów
7,671 wizyt
pytanie zadane 22 listopada 2018 w Systemy operacyjne, programy przez Marfarzar Bywalec (2,810 p.)
zamknięte 5 stycznia 2019 przez Marfarzar

Czym jest GrooveMonitor Utility? Od dawna mam wyłączone uruchamianie tego przy starcie systemu, a widzę, że to z Microsoft, to może coś potrzebnego.

I drugie pytanie, jak usunąć z tej listy Curse? Od kilku miesięcy mam ten program usunięty, a on dalej jest na tej liście, nie wiem czemu

Przy poprzednim temacie zapomniałem dać zrzutu ekranu i go zamknąłem

komentarz zamknięcia: Problem rozwiązany.

3 odpowiedzi

+1 głos
odpowiedź 24 listopada 2018 przez vanowikv13 Bywalec (2,740 p.)
wybrane 5 stycznia 2019 przez Marfarzar

Najlepsza
Hejka,
O groveMonitor.exe możesz sobie poczytać tutaj: https://www.file.net/process/groovemonitor.exe.html

Jeżeli chodzi o to drugie to, spróbuj zainstalować CCleaner i uruchomić wyszukanie błędów w rejestrze oraz później ich naprawienie, nie wiem czy to rozwiąże twój problem, ale warto spróbować.

Pozdrawiam serdecznie :)
0 głosów
odpowiedź 24 listopada 2018 przez Marfarzar Bywalec (2,810 p.)
Odświeżam pytanie
0 głosów
odpowiedź 25 listopada 2018 przez Marfarzar Bywalec (2,810 p.)

Nawet nie miałem tego programu Groove, bo pobrałem za radą Odkurzacz i usunął mi kilka programów z tej listy uruchamiania. Ale Curse, mimo że nie mam go na komputerze, dalej tam jest. CCleanera też użyłem. Jak usunąć go z tej listy? Bo to jakiś błąd 

Podobne pytania

0 głosów
1 odpowiedź 256 wizyt
0 głosów
0 odpowiedzi 343 wizyt
pytanie zadane 5 lutego 2019 w Systemy operacyjne, programy przez ZbyszeekPI Nowicjusz (120 p.)
0 głosów
0 odpowiedzi 2,472 wizyt
pytanie zadane 24 czerwca 2019 w Sprzęt komputerowy przez Marfarzar Bywalec (2,810 p.)

93,735 zapytań

142,672 odpowiedzi

323,294 komentarzy

63,297 pasjonatów

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Oto polecana książka warta uwagi.
Pełną listę książek znajdziesz tutaj

Twierdza Linux. Bezpieczeństwo dla dociekliwych

Aby uzyskać rabat -10%, użyjcie kodu pasja-linux, wpisując go w specjalne pole w koszyku.

...