• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

dobór procesora do płyty głównej.

VPS Starter Arubacloud
–4 głosów
272 wizyt
pytanie zadane 10 września 2018 w Sprzęt komputerowy przez Absum Bywalec (2,640 p.)
Witam tak jak w temacie potrzebuje pomocy w doborze cpu do mojej płyty głównej.

GA-MA78LMT-US2H

Polecacie coś od siebie ?

Znacie badz podacie liste obsługiwanych procesorów przez tą płytę

2 odpowiedzi

+1 głos
odpowiedź 11 września 2018 przez Krzysztof_Nowak Stary wyjadacz (10,980 p.)
wybrane 11 września 2018 przez Absum
0 głosów
odpowiedź 11 września 2018 przez lolk45 Gaduła (3,210 p.)
Przecież zamiast zadawać te pytanie mogłeś wpisać nazwę płyty w Google, wejść w pierwszy link, kliknąć w "support", potem "cpu support". Zrobiłbyś to kilka razy szybciej i miałbyś odpowiedź od razu. Mam ważniejsze pytanie... Dlaczego tego nie zrobiłeś?

Jak już znajdziesz tą listę, to popatrz na ceny i parametry procesorów. Wybierz najlepszy w cenie, jaką chcesz przeznaczyć na to. Jedyne rady to minimum 4 rdzenie.
komentarz 12 września 2018 przez Absum Bywalec (2,640 p.)
Ależ zrobiłem i było napisane że obsluguje serie amd 2/3 i tylko no i wpisałem liste procesorów amd 2 i 3 no i juz nie znalazło serii aa oczekiwałem czegoś takiego jak kolega wyżej linka wysłał i jest to bardzo ladnie rozpisane

Podobne pytania

0 głosów
0 odpowiedzi 107 wizyt
0 głosów
2 odpowiedzi 217 wizyt
+2 głosów
0 odpowiedzi 98 wizyt

92,970 zapytań

141,934 odpowiedzi

321,168 komentarzy

62,299 pasjonatów

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Oto polecana książka warta uwagi.
Pełną listę książek znajdziesz tutaj.

Wprowadzenie do ITsec, tom 2

Można już zamawiać tom 2 książki "Wprowadzenie do bezpieczeństwa IT" - będzie to około 650 stron wiedzy o ITsec (17 rozdziałów, 14 autorów, kolorowy druk).

Planowana premiera: 30.09.2024, zaś planowana wysyłka nastąpi w drugim tygodniu października 2024.

Warto preorderować, tym bardziej, iż mamy dla Was kod: pasja (użyjcie go w koszyku), dzięki któremu uzyskamy dodatkowe 15% zniżki! Dziękujemy zaprzyjaźnionej ekipie Sekuraka za kod dla naszej Społeczności!

...