• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

Reset androida 6.0, problem z zalogowaniem się na konto Gogle.

0 głosów
568 wizyt
pytanie zadane 9 sierpnia 2018 w Urządzenia mobilne przez Arduino04 Użytkownik (560 p.)
Witam. Posiadam smartphone Myphone Pocket z androidem 6.0. Ostatnio wolno chodził wiec postanowiłem zrobić całkowity reset systemu, ale nie "uruchom ponownie" tylko reset w ustawieniach. No więc zrobiłem ten reset, i pierwszą rzeczą jaka mi się ukazała to wybierz język, wybrałem polski i kliknołem dalej, potem był komunikat rzeby włożyć kartę sim więc pominołem (włożę później), dalej było podać adres email lub numer telefonu mojego konta gogle, podałem email i kliknołem dalej wyszukało konto więc wpisałem hasło (na 100% dobre bo nie wyświetlił się żaden komunikat że jest nie prawidłowe. Ukazało mi się że sprawdza dane i po chwili taki komunikat "Unable to sign in to device ... password change. Please try to sign in again 24 hours after the password change was perfomed. I wruciło mnie do miejsca gdzie wpisuje się adres email swojego konta. Co mam zrobić żeby tak się nie działo? Z góry dziękuje za pomoc.

2 odpowiedzi

0 głosów
odpowiedź 9 sierpnia 2018 przez Mariusz08 Maniak (62,240 p.)
Może spróbuj zalogować się 24 godziny później?
komentarz 10 sierpnia 2018 przez Arduino04 Użytkownik (560 p.)
Próbowałem kilkanaście razy, od 2 tygodni się z tym męczę i nic.
0 głosów
odpowiedź 10 sierpnia 2018 przez lolk45 Gaduła (3,210 p.)
Też miałem styczność z telefonem MyPhone. Tyle problemów i błędów...

Spróbuj użyć innego konta google, potem będziesz mógł zmienić. Albo może da się pominąć dodawanie konta i też później dodasz.

A jeśli będziesz miał dość tego telefonu to wybierz Xiaomi Redmi 5a 2/16 za 350zł w gearbest. Ja tak zrobiłem :)
komentarz 11 sierpnia 2018 przez Arduino04 Użytkownik (560 p.)
Próbowałem z 2 kontami i nic.

Podobne pytania

+1 głos
4 odpowiedzi 517 wizyt
pytanie zadane 8 stycznia 2016 w PHP przez medamis Użytkownik (660 p.)
0 głosów
0 odpowiedzi 4,536 wizyt
0 głosów
1 odpowiedź 275 wizyt
pytanie zadane 30 stycznia 2021 w Java przez jurek201 Nowicjusz (120 p.)

93,771 zapytań

142,731 odpowiedzi

323,383 komentarzy

63,371 pasjonatów

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Oto polecana książka warta uwagi.
Pełną listę książek znajdziesz tutaj

Twierdza Linux. Bezpieczeństwo dla dociekliwych

Aby uzyskać rabat -10%, użyjcie kodu pasja-linux, wpisując go w specjalne pole w koszyku.

...